![]() |
Susacak Var |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Susacak VarKendine yağan bir yağmursun benim içimde ![]() ![]() ![]() uzun soğukları damla damla kırarsın ![]() ![]() ![]() ve yüzümde izler bırakarak, yaşanılır kılarsın bu kenti ![]() ![]() ![]() geçtiğini varsayarım sokaklarımdan ya da, g e ç t i ğ i m i z i ![]() ![]() ![]() geçerken kendimizden ve geldiğimizde kendimize; bozuk bir şüphenin, verilmeyen öğüdün, bedelli bir ihanetin deliksiz gergefinde, bir geçmişi un-ufak edip, birbirimizden geçmişiz ![]() ![]() ![]() birbirimize söylenecek, analizsiz bir şarkı boyu susuşlar kaldı yalnızca ![]() ![]() ![]() onları da sustuk mu ![]() ![]() ![]() ![]() geceyi düş dışında yaşamak, birbirine ölenlerin sevdasını küçümsemek, büyümeyi acı çekmekle orantılamak, aşkın saadetini sonsuzluğunda aramak ve dönüp baktığımızda ileriye, ikimizi yine aynı yerde bulmak ![]() ![]() ![]() "sen beni hep seveceksin!" Belki aldattığımız olacak birbirimizi sigara altı niyetiyle öncemize aldıklarımız, aldattırdığımız biz, on´u geçmeyen yüzlerin birincisi olacağın günlerim senin bana bağırışların ve soruların ![]() ![]() ![]() benim sana dürüstlüğüm ve cevaplarım ![]() ![]() ![]() bizi bir adım ileriye götürmeyecek ![]() ![]() ![]() her kentte biraz daha kavuşan, her kentte daha çok ayrılan, onca yanmanın ardından aşkın ölümcül sonsuzluğuna kül soğukluğunda ulaşan Aslı ve Kerem´in, çağ ruhları mıyız? yoksa,biz de unuturduk! çoktan unutulurduk! başka aşklarla tamamlardık eksiklerimizi, başka aşklara bırakırdık büyütülmeyi ![]() ![]() ![]() "şimdi" diye başlayan bir cümlenin devrik özneleriyiz ![]() ![]() ![]() birbirimizin üstüne devrildik ![]() ![]() ![]() bunca mesafede ![]() ![]() ![]() ![]() bunca mesafede, bunca yol katettik ya, ölmeyiz artık içimizde ![]() ![]() ![]() KAHRAMAN TAZEOĞLU
![]() |
|