![]() |
Cehenneme Açılan Kapılar |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Cehenneme Açılan Kapılar![]() Burası Özbekistan'ın ücra kasabalarından biri Darvaz ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak çok önemli bir özelliği var ![]() ![]() ![]() ![]() Burası tam 35 yıldır yanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 35 yıl önce doğal gaz aramaları için yapılan kazılar sırasında, ekipler bir yeraltı mağarasıyla karşılaştılar ![]() ![]() ![]() ![]() Üstelik mağaranın içinden toksit gazlar yükseliyordu ![]() ![]() ![]() İşte o andan sonra yanmaya başlayan gazları hiç kimse söndüremedi ![]() ![]() Yaz kış, gece gündüz, derinliği belli olmayan bu çukur yanmaya devam ediyor ![]()
![]() |
Cevap : Cehenneme Açılan Kapılar |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Cehenneme Açılan Kapılardehşet bişey ben bile dehşete kapıldım iple aşşağı uzatın beni bi bakıp çıkarım neymiş ora ama harbiden cehennemse hayatta inmem zaten sonunda cümleten intikal ederiz :D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Cehenneme Açılan Kapılaroldukça ürkıütücü keşke orda olsaydım bedava ateş hemen 2 yumurta kırardım kendime :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Cehenneme Açılan Kapılarvalla süper olurdu doğalgaz falanda olmazdı (bakalım bu ay bakan bize kaç sokmuş derdide yok) daha ne isteriz,biraz bronzluk süper olur 5 dk bi dalıp çıkarsın hoooop zenci :D:D:D:D:D:D
|