Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Atatürk Köşesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürk, bir, güzel, ile, ilgili, yazı

Atatürk İle İlgili Güzel Bİr Yazı

Eski 03-31-2009   #1
yesimciwciw

Atatürk İle İlgili Güzel Bİr Yazı

Atatürk ile ilgili güzel bir yazı
Izmir kurtuldu, çok tatlı bir yorgunluk üstlerindeAnkara'ya hareket edecekler Trene binerler kompartımana çekilirler
Ertesi gün kompartımanin kapısını çalar yaveri
Açar yorgun, bitkin, kravatını yıkamaktadır Atatürk
Yaveri:
"Paşam bu ne hal? hiç uyumadınız >herhalde Niye böylesiniz"der"Ya çocuk Kompartımanıma yastıkla battaniye koymayı unutmuşsunuz
Kolumu yastık yaptım,ağrıdı, setremi yastık yaptım, üşüdümBende uyumadım kalktım" der
Yaveri:
"Aman Paşam! Birimize haber vereydiniz hemen size bir yastıkla battaniye getirirdik" der
Ve bir ülke kurtarmaktan dönen komutan'ın verdiği tarihi cevap
Der ki:
"Geç farkettim, hepiniz en az benim kadar yorgundunuz Hiçbirinize kıyamadım Önemli olan benim uyumam değil, milletimin rahat uyuması"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com