Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gün, okurmusun, yazıyı

Bir Gün Okurmusun Bu Yazıyı ?

Eski 03-20-2009   #1
Gözyaşı
icon110

Bir gün hayatımdan ördürürcesine çıkacaksınve ben seni hep son günkü halinle hatırlayaca?ımseni en güzel halin neydi diye dü?ünüyorum Ve içimden bir ses yıllar öncesine götürüyor beni

Seni her halükarda içimde hissedebiliyorum İ?te olayımın en güzel yanı bu Sen ne kadar anlayabilirsin bilemiyorum Ama benim gibi her ?eyden ve herkesten uzak bir hayatın olmasaydı bunun ne demek oldu?unu anlardın Seni anlıya biliyorum sevdiklerin ve sana destek veren herkesin yanında a?lamak bile senin do?al Benim için lüks olan her ?ey sana do?al geliyor

?imdi yatıyorsundur Bir sigara yakmı? yata?ının ucunda ya?adıklarını ve benim sana söylediklerimi ve hatta ya?adıklarının bir hata oldu?unu dü?ünüyorsundur Kanayan yarayım senin için biliyorum Bir hata Bir yanlı? Oysa sadece sevmi?tim seni Hala aklımın bir ucundan çıkmıyorsun Son kez çıkmayan olacaksın Seni asla unutmayaca?ım Yerlerde sürünüp yok olsam, evlenip çocuk sahibi olsan ve adım bir yana, dünyada oldu?umu unutsan ben yine bıraktı?ın yerde olaca?ım

Parktaki çocuklara bakıp seni ya?ayaca?ım Söküp atmam gerek içimden seni Hayatımın kalanını sensiz ya?amayı ö?renmeliyim Ve öyle ki hiç sızlamamalı içim seni gördü?ümde Sen utanmalı, sen ba?ını e?melisin Yaptıklarından utanmalı, iliklerine kadar ü?ümelisin yazın kavurucu sıcaklı?ında

Ama olmaz bunu sana yakı?tıramam Sen bunları ya?amamalı, görmemelisin Korkma yavrucu?um ben gizli bir kö?eden seyreder sonra usulca kaybolurum Sen hiç görmezsin beni Belki bir gün ortak bir tanıdı?ımızdan haberlerimi alırsın Olur da hakkımda kötü bir ?eyler duyarsan ne olur kulak asma yalandır mutlak Senin üzülmen için söylenmi?tir

İçim yanıyor kimseye anlatamıyorum Ho? sen bile anlayamadıktan sonra kim anlasın Bana güldüklerini biliyorum bunu iliklerime kadar biliyorum Varsın olsun, gülsünler, ben biliyorum içimdekileri Yorgun bedenimi yıldızlara ta?ıyacaklar bu benim en mutlu günüm olacak Sevdiklerimi oradan görebilece?im Bir kahve telvesi, bir sigara dumanı kadar yakın olaca?ım sana Sana ve sevdi?im tüm insanlara

Son bir sevgi son bir mutluluk yakaladım seninle, belki de çok kısaydı kimileri için Nereden bilsinler benim için bir ömre bedel oldu?unu Ben gözlerimde ya?adım bu a?kı ve yine gözlerimde bıraktım umutlarımı Bunları bir gün okuyacak mısın? Okurken a?layacak mısın bilemiyorum Ama beni anlayabilmen için çok zaman geçmesi gerekiyor belki yüzyıllar Yalnızları oynuyorum sen bile farkında olmadan İ?te ben buyum, kimsenin istemedi?i, kimsenin anlamadı?ı Anlamak istemedi?i Uykuların en tatlısı senin için olsun canımın içi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com