![]() |
Güven |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() GüvenSandıklarımı dizdiler gökyüzüne ![]() ![]() "Aç birini!" dediler ![]() ![]() Seçtim sarı olanı ![]() ![]() ![]() Belli ediyordu kendini ![]() ![]() İçinden bir şey çıkmadı ![]() ![]() Demek ki önemli olanlar sessiz kalanlar ![]() ![]() ![]() Açtım kırmızıyı, özenerek ![]() ![]() İçinden bir kalp çıktı ![]() ![]() İçi dürüstlük dolu ![]() ![]() ![]() Sonra pembeyi açtım, heyecanla ![]() ![]() İçinden bir kalp çıktı yine ![]() ![]() İçi sevgi doluydu ![]() ![]() Yine güzeldi ![]() ![]() ![]() "Hangisi?" dediler ![]() ![]() Beyaz, dedim ![]() ![]() ![]() Onu açtım ![]() ![]() Boş çıkmadı o da ![]() ![]() İçinden bir kalp çıktı ![]() ![]() Güven vardı bu kez ![]() ![]() ![]() "Açtıklarından birini seç" dediler ![]() ![]() Düşünmeden ''beyaz''ı seçtim ![]() ![]() ![]() Sordular bana : - "Niçin beyaz? Rengi saflığı, temizliği ifade ediyor diye mi?" Hayır, dedim ![]() ![]() Güven varsa bir kalpte, o kalpte sevgi de bulunur, dürüstlük de ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Güven |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : GüvenGüven varsa bir kalpte, o kalpte sevgi de bulunur, dürüstlük de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|