Telefonda Kopartan Diaologlar :) |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Telefonda Kopartan Diaologlar :)Ses kayıt cihazının kayıt altına aldığı itfaiyeyi arayan kişi ile görevliler arasında geçen konuşmalardan bazıları şöyle: Başım Dönüyor,Ne Yapmalıyım? :) -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo Ağabey ![]() -Görevli: Buyurun -Arayan kişi: Ben uyuyamıyorum Masal anlatsana![]() -Görevli: Ayran yap İçtiğinde hemen uyursun![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Kusura bakmayın rahatsız ediyorum Saati öğrenebilir miyim?-İtfaiye: Tabi ki 04:40 -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Başım dönüyor Ne yapmalıyım?-Görevli: Hap iç, daha sonra yat ![]() -Görevli: Buyurun itfaiye ![]() -Arayan kişi: Nasılsın ağabey? -Görevli: İyiyim ya sen? -Arayan kişi: Nasıl gidiyor? -Görevli: İyi vallahi yangın ihbarı gelirse gideceğiz Sohbet etme Telefonu şimdi kapat Bir daha rahatsız etme![]() -Görevli: Alo İtfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo baba bana dondurma getir ![]() -Görevli: Ben baban değilim Babanı ara![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Yol tozlanıyor burayı sular mısınız? -Görevli: Ekipler yangına gitti, geldiklerinde göndereyim ![]() -Arayan kişi: Ya, daha öncede öyle dediniz göndermediniz ![]() -Görevli: Yangın mı önemli, toz mu? -Arayan kişi: Toz önemli
|