Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
neydik

neydik biz ??

Eski 03-19-2009   #1
yagmur34
Icon5

neydik biz ??

Gece yagan yagmur hep ürkütürdü beni
Yagmur degil yalnizligimdi pencereleri damla damla
yalayan Yillarimi dolduran sensizlikti hep bir yani yarimlik, hep senden uzaktalik, ''hayattaki tek kimse''mden yoksunlu, yani kimsesizlikti bir kavusma mucizesine inanma yolunda harcanmis bir hayatin ansizin sonuna gelme ve o mucizeyi yasayamadan bir basina ölme korkusuydu, yagmur? Yyine yagmur yagiyor, yine gece dönüp geriye bakiyorum da sanki yillar degil yüzyillar geçmis aramizdan

Aramizdan ayriliklar, ihanetler, kayboluslar, vazgeçisler, yeniden bulmalar, korkular, yalnizliklar, savrulmalar geçmis ve bu iliski ne çok biçim degistirmis
Seni yollarca, sehirlerce uzagindan sevdim, senikelimelerce, siirlerce yakinindan sevdim seni dünya üzerinde ilk kez benim için kalemi eline alip da yazdigin mektuplarca sevdim Seni umutsuzca, beklentisizce, hayallerce sevdim Dürüstlük kimi zaman yalanlardan çok daha acimasizmis Gerçegin buzdan ülkesinde yapayalniz kalan yürek, hayatta kalabilmek için yalanlari bile özleyebilirmis kimi zaman Bana aksini ispat etmek için elinden geleni yaptigin o yillarda buzlar ülkesinde biraz olsun isinabilmek için, aslinda beni sevdigin yalanina inandirmistim ben kandimi

Askima kapali bir kapinin önüne birakilmis yarali bir kus gibiydim Inanacak,bir ibadet gibi yasayacak tek seyimdi senin asikn
Karsiliksiz, güvensiz, sessizce yasanan bir ask
Nasilda hoyrattin bana karsikalbinde degil miydim gerçekten?
Neydik biz söylesene?
Can yoldasin mi?
Yol arkadasin mi?
Dostun mu?
Sevgilin mi?
Hayata karismamak için tek kalkanim,tek siginagimdi askin
Tek silahimi yitirdim ve hayata teslim oldum

Korkuyu beklemenin telasi,korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun? Iste bu yüzden sensizligin karanlik kuyusuna kendi ellerimle birakiyorum kaderimi
Korkuyu beklemekten vaz geçiyorum, ama asla seni sevmekten degil madem varligim aci vermiyor sana,mademki ancak yoklugumda sevgimi hissedebiliyorsun,öyleyse yoklugumla kal

Madem ki yoklugumla daha mutlusun, o halde YOKLUK BENIM BU ASK IÇIN BÜRÜNDÜGÜM SON KIMLIK OLSUN

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com