![]() |
neydik biz ?? |
![]() |
![]() |
#1 |
yagmur34
|
![]() neydik biz ??Gece yagan yagmur hep ürkütürdü beni ![]() Yagmur degil yalnizligimdi pencereleri damla damla yalayan ![]() ![]() ![]() ![]() Aramizdan ayriliklar, ihanetler, kayboluslar, vazgeçisler, yeniden bulmalar, korkular, yalnizliklar, savrulmalar geçmis ve bu iliski ne çok biçim degistirmis ![]() ![]() ![]() Seni yollarca, sehirlerce uzagindan sevdim, senikelimelerce, siirlerce yakinindan sevdim seni dünya üzerinde ilk kez benim için kalemi eline alip da yazdigin mektuplarca sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Askima kapali bir kapinin önüne birakilmis yarali bir kus gibiydim ![]() ![]() Karsiliksiz, güvensiz, sessizce yasanan bir ask ![]() ![]() ![]() Nasilda hoyrattin bana karsi ![]() Neydik biz söylesene? Can yoldasin mi ![]() ![]() Yol arkadasin mi ![]() ![]() Dostun mu ![]() ![]() Sevgilin mi ![]() ![]() Hayata karismamak için tek kalkanim,tek siginagimdi askin ![]() Tek silahimi yitirdim ve hayata teslim oldum ![]() Korkuyu beklemenin telasi,korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun ![]() ![]() ![]() Korkuyu beklemekten vaz geçiyorum, ama asla seni sevmekten degil madem varligim aci vermiyor sana,mademki ancak yoklugumda sevgimi hissedebiliyorsun,öyleyse yoklugumla kal ![]() Madem ki yoklugumla daha mutlusun, o halde YOKLUK BENIM BU ASK IÇIN BÜRÜNDÜGÜM SON KIMLIK OLSUN ![]()
![]() |
|