![]() |
Evanescence-Whisper |
![]() |
![]() |
#1 |
evrem88
|
![]() Evanescence-Whispercatch me as i fall Düşerken beni yakala say you're here and it's all over now Burada olduğunu ve her şeyin bittiğini söyle speaking to the atmosphere Çevreye konuş no one's here and i fall into myself Hiç kimse yok burada ve kendime düşüyorum this truth drives me into madness Bu gerçek beni çıldırtıyor i know i can stop the pain if i will it all away Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum don't turn away Geri çevirme don't give in to the pain Acıya teslim olma don't try to hide Gizlenmeyi deneme though they're screaming your name Adını haykırdıkları halde don't close your eyes Gözlerini kapatma God knows what lies behind them Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor don't turn out the light Işığı kapatma never sleep never die Asla uyuma, asla ölme i'm frightened by what i see Gördüklerimden korktum but somehow i know that there's much more to come Ama bir şekilde biliyorum ki daha olacak çok şey var immobilized by my fear Korkum tarafından durağanlaştırıldım and soon to be blinded by tears Ve yakında gözyaşlarım tarafından kör edileceğim i can stop the pain if i will it all away Aklımdan çıkartırsam bu acıyı durdurabileceğimi biliyorum don't give in to the pain Acı teslim olma don't try to hide Gizlenmeyi deneme though they're screaming your name Adını haykırdıkları halde don't close your eyes Gözlerini kapatma God knows what lies behind them Onların arkasındaki yatanları tanrı biliyor don't turn out the light Işığı kapatma never sleep never die Asla uyuma, asla ölme never sleep never die Asla uyuma, asla ölme fallen angels at my feet Düşmüş melekler benim yanımda whispered voices at my ear Kulağıma sesler fısıldıyorlar death before my eyes Gözlerim ölmeden önce lying next to me i fear Yanımda yatıyorlar, korkuyorum she beckons me shall i give in O beni çağırıyor, teslim olmalı mıyım upon my end shall i begin Sonumu başlatmalı mıyım forsaking all i've fallen for i rise to meet the end tüm aşık olduklarımı terkediyorum, sonumla buluşmak için yükseliyorum |
![]() |
![]() |
|