![]() |
"Yemekteyiz" Kafayı Yediriyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() "Yemekteyiz" Kafayı Yediriyor...![]() Biz Türkler herşeyi evelallah çok iyi biliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Ne iş yaparsın" diye ![]() ![]() ![]() Yanıt verir ya; -"Ne iş olsa yaparım" diye ![]() ![]() ![]() İşte bizler özetle böyleyiz ![]() ![]() ![]() Akşam "Yemekteyiz" yarışmasına denk gelince bunlar düştü aklıma ![]() ![]() ![]() Ya nasıl bir iştir bu Allah aşkına ![]() ![]() ![]() Masada 5 kişi ![]() ![]() ![]() Sanırsınız hepsi profesyonel aşçı ![]() ![]() ![]() Dahası bunlar müthiş sofra kültürüne sahipler ![]() ![]() ![]() Masa dizayn etmekten ![]() ![]() ![]() Çatal-bıçak yerleştirmekten meğer ne iyi anlıyorlar ![]() ![]() ![]() Allah aşkına söyleyin ![]() ![]() ![]() Orta gelirli hangi Türk ailesinin evinde böyle masalar hazırlanıyor? ![]() ![]() Eğri oturup doğru konuşalım ![]() ![]() ![]() Hangimiz biliyoruz bıçağın nerede duracağını? Kesici kısmı tabağa mı bakar yoksa dışarı mı? Yanında kaşık mı olur çatal mı? Bunlara takan var mı acaba? Kendi adıma söyleyeyim hiç birini bilmem ![]() ![]() ![]() Bıçak ister solda olsun ister sağda ![]() ![]() ![]() Umurumda da olmaz ![]() ![]() ![]() O yarışmacıların da benden farklı olduğuna inanmıyorum ![]() ![]() ![]() Bir de şu var ![]() ![]() ![]() Yarışmacı itiraf ediyor diyor ki ![]() ![]() ![]() -"Siz geleceksiniz diye gidip su kadehleri aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani o güne dek evinde su kadehi olmamış ![]() ![]() ![]() Şimdi programa çıkacak diye gidip almış ![]() ![]() ![]() İş mi bu söyleyin bana ![]() ![]() ![]() Anlamıyorum vallahi ![]() ![]() ![]() Nedir bu özenti ![]() ![]() ![]() Nedir bu hava atma merakı ![]() ![]() ![]() Nedir bu ikiyüzlülük ![]() ![]() ![]() Kameralar yokken ![]() ![]() ![]() Bir konuğunuz geldiğinde böyle mi masa hazırlıyorsunuz ![]() ![]() ![]() Niye bu olmadığımız gibi görünme derdi ![]() ![]() ![]() Aslında bu da bizim klasik huyumuz değil mi! Türk halkı olarak ya kendimizi hakir görürüz, horlarız ![]() ![]() ![]() Ya da anında özümüzden çıkar ![]() ![]() ![]() Avrupai görünme adına hemen onlara benzeriz ![]() ![]() ![]() İzlediklerim bana bunları hatırlattı ![]() ![]() ![]() İnternethaber Hacer ALKAN |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : "Yemekteyiz" Kafayı Yediriyor... |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : "Yemekteyiz" Kafayı Yediriyor...Yemekteyiz programına bende katılmak istiyorum yarışmacılara "Zıkkım" ikrametmek için ![]() Günümüzde bir yemeğin sofraya nasıl geldiğini bilmeyen insanlarla oturup nasıl yemek yenir daha sofra saygısını adabını bilmeyen garip insanlara zıkkımdan öte bir ikram yapılmaz ![]() ![]() ![]() ![]()
|