|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
işte, paylaşmaktır, paylaşıyorum, sevgi, yabende |
![]() |
Sevgi Paylaşmaktır Ya(Bende Paylaşıyorum İşte) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sevgi Paylaşmaktır Ya(Bende Paylaşıyorum İşte)Her sabah, başka bir yolculuğa gebedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkularını aşmayı başaran insanlardır en iyi aşıklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk acısı çektiğimiz anların her biri, aslında tek başınıza yaşayamayacağınızı gösteren anlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O büyüyünce gidecektir ![]() ![]() İşte bu mutlak bir aşk, karşılıksız sevgi ![]() ![]() Karşılıksız sevmeyi öğrenmemiz gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat güvenilmez, istikrarsız ![]() ![]() ![]() ![]() Bu da bizim seçimlerimizle ilgili, bu bize bağlı, bir kuralı yok ki aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() Tek bir kuralı yoktur aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onunla paylaştığınız zaman hayatın tadı çıkar ![]() ![]() Sevdiğiniz ama sevilmediğiniz zaman bunu nasıl iyileştirirsiniz? İyileştiremezseniz, bu bir acıdır, sizinle gezecektir ama bu acıyla yaşamayı kabul ederseniz, başınıza iyi bir aşk geldiğinde, sevip de sevilmemenin ne demek olduğunu iyi bildiğimiz için, bunu bilerek bir aşk yaşayacaksınızdır ![]()
![]() |
Cevap : Sevgi Paylaşmaktır Ya(Bende Paylaşıyorum İşte) |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sevgi Paylaşmaktır Ya(Bende Paylaşıyorum İşte)Değerli paylaşımınız için teşekkür ederimm ![]() |
![]() |
![]() |
|