Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100cm, dark, dkcbusb2xlpt, dönüştürücü, kablosu, printer, usb or lpt

Dark USB/LPT Dönüştürücü Printer Kablosu (100cm) (DK-CB-USB2XLPT)

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dark USB/LPT Dönüştürücü Printer Kablosu (100cm)

Standart Printer / Barkod ve Etiket Yazıcı / Matrix Printer Gibi Cihazlarlarınız için Pratik Çözüm
Dark, başta yazıcılar (printer) olmak üzere LPT (paralel port) bağlantıya sahip geleneksel printer, barkod/etiket yazıcı ve matriks printer gibi eski cihazlarınızdan modern bilgisayarınız üzerinden faydalanabilmeniz için USB/LPT dönüştürücü kabloyu size sunar

Windows 95'ten Windows 7'ye Tüm İşletim Sistemleriyle Uyumlu!
Dark USB LPT kablosu 1995 yılından bu yana çıkan Windows 95, Windows 98, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 ile tamamen uyumludur Plug'n'Play özelliği sayesinde Windows XP, Windows Vista ve Windows 7 işletim sistemleri tarafından sürücü yüklemeden çalışmaya hazır hale gelir

A-Tip USB 20 ile Uyumlu Bağlantı Ucu
Dark USB kablo USB 11 hız standardına uygun olarak üretilmiştir 12 Mbit/sn hızında veri iletişimini gerçekleştiren Dark USB/LPT printer kablosu aynı zamanda USB 20 portlarına sahip modern bilgisayarlarla da çalışabilmektedir

Teknik Özellikler
  • Uygulama: USB'den LPT paralel porta dönüştürme
    Uzunluk: 10 metre
    Renk: Siyah
    Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 95, Windows 98 SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
    Uyumluluk: USB 20, 11, 10
    Hız: 12Mbps
    Ürün Kodu: DK-CB-USB2XLPT

Dark Hakkında
Dark, Türkiye'ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmayı hedeflemektedir Kullanıcıların beklentileri yönünde şekillendirilmiş ürünlerle Türkiye piyasasına giren Dark, kasa ürünlerinde mini-ITX, HTPC ve oyuncu kasaları gibi teknoloji tutkunlarına yönelik modellerin yanı sıra Dark Media Mania Full HD medya oynatıcı gibi yenilikçi ürün gruplarında da yine yüksek performanslı ve uygun fiyatlı çözümlerle kullanıcıların karşısına çıkmaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
12,00 USD + KDV
26,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com