|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| amusingduck, eğitim, matematik, seti, temel, yaş |
Amusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 Yaş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Amusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 YaşAmusingduck Temel Matematik Eğitim Seti 3-6 Yaş AMUSINGDUCK TEMEL MATEMATİK EĞİTİM SETİ 3-6 YAŞ * Amusingduck Temel Matematik Seti uzman pedagog ve matematik eğitimcileri tarafından hazırlandı ![]() * Çocukları matematiğin eğlenceli dünyasına oyunlarla taşır ![]() * Bu set çocuğunuza kendisine özgü zihinsel deneyim ve olanaklar sunar ![]() * Günlük hayattaki matematik problemlerini çözmek artık çocuklar için çok daha kolay ![]() * Bu set çocuğunuzun düzenli ve disiplinli olmasını sağlarken dikkat edebilme becerisini de geliştirir ![]() * Çocuğunuzun problem kurmaya ve çözmeye yönelik becerilerini geliştirir ![]() * Derslerine yardımcı olarak çocuğunuzu başarıya yönlendirir ![]() Ürünün içerisinde ödüllendirme ve başarı düzeyine göre “Matematiği Seviyorum” ve “Genç Matematikçi” Sertfikaları verilmektedir Öğrencinin aldığı uygulama puan ve skorları tutulup sürpriz oyunlara ulaşılmakta, basılabilir etkinlik ve oyunlarla eğitim ortamı daha eğlenceli bir hale gelmektedir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 09 201294,99 TL |
|
|
|