![]() |
Eurosoft Evde Okul Eğitim Yazılımı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eurosoft Evde Okul Eğitim YazılımıEurosoft Evde Okul Eğitim Yazılımı EvdeOkul Eğitimde Çağı Yakalayın İnternet Tabanlı Uzaktan Eğitim Sistemi *-Ders Kaynak Merkezi *-Sınav Merkezi *-E-Kütüphane *-Ödevbank GÜNCEL DERS MÜFREDATINA UYGUNDUR OkulÖncesi, İlköğretim 1-2-3-4-5-6-7-8 Lise Herhangi bir sınıf için Yıllık ( 250 Gün) online üyeliktir Sınav Merkezi;Konu Tarama Testleri, Deneme Sınavları, Soru Arşivi, Online Sınav, Alıştırmalar E-Kütüphane; Atlas, Anatomi, Deneyler, Multimedya, Sözlük, Kronoloji, e-kitap, Eğlence, Clipart, Program Arşivi [*]EvdeOkul’un amacı MOBİDES sistemi içerisinde üretilmiş animasyon,soru, film, döküman, resim gibi görsel ve işitsel materyale uzaktan erişim tekniği ile ulaşılarak öğrencinin, öğretmenin ve velinin kullanımına sunulmasıdır ![]() EvdeOkul’un içerisinde yer alan “Online Sınav Merkezi” sayesinde kullanıcılar arasında dinamik ve pratik bir ölçme - değerlendirme yapılabilir ![]() ![]() KULLANIM KOŞULLARI : 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 40,20 TL |
![]() |
![]() |
|