![]() |
Bigsoft Sayılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bigsoft SayılarBigsoft Sayılar [*]Çocuklar sayıları öğreniyor hem Türkçe hem İngilizce ![]() ![]() ![]() ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ SAYILAR Türkiye’de interaktif eğitim yazılımları geliştiren EuroSoft, BigSoft markasıyla 3-7 yaşları arasındaki çocuklar için “Sayılar – Numbers” adında bir eğitim programını satışa sundu ![]() ![]() ![]() Okul öncesi eğitimin önemli bir parçası EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Sayılar-Number gibi interaktif eğitim programlarının çocukların okul öncesi eğitim aşamasında çok önemli olduğunu belirterek, “Bilim adamları ve eğitim uzmanları ilköğretim eğitiminin 7 yaşından önce başlaması görüşünde birleşiyorlar ![]() ![]() Sayılar ile birlikte temel matematik Program ayrıca sayma, artırma ve eksiltme kavramları da yine her iki dilde birlikte vermekte, toplama, çıkarma, bölme ve çarpma kavramlarını öğretmektedir ![]() ![]() Sayılar – Numbers hem anaokullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel öğrenme etkinlikleri için özel olarak tasarlanmıştır ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 15,00 TL |
![]() |
![]() |
|