Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bigsoft, sayılar

Bigsoft Sayılar

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bigsoft Sayılar

Bigsoft Sayılar
[*]Çocuklar sayıları öğreniyor hem Türkçe hem İngilizce
ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ SAYILAR
Türkiye’de interaktif eğitim yazılımları geliştiren EuroSoft, BigSoft markasıyla 3-7 yaşları arasındaki çocuklar için “Sayılar – Numbers” adında bir eğitim programını satışa sundu Çocukların hem Türkçe hem de İngilizce sayıları öğrendiği bu programda onlarca şarkı ile çocuklar eğlenerek öğrenmenin keyfine varıyor Sayılar – Numbers 15 YTL fiyatla satılmaktadır
Okul öncesi eğitimin önemli bir parçası
EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, Sayılar-Number gibi interaktif eğitim programlarının çocukların okul öncesi eğitim aşamasında çok önemli olduğunu belirterek, “Bilim adamları ve eğitim uzmanları ilköğretim eğitiminin 7 yaşından önce başlaması görüşünde birleşiyorlar 3-4 yaşında alınan temel eğitimin çocukların gelecek yaşlardaki eğitimine büyük katkısı bulunduğu belirtilmekte Sayılar – Numbers, çocuklarımıza eğlenceli interaktif eğitim yöntemleri ile sayıları hem İngilizce hem de Türkçe öğrenmelerini sağlamaktadır” dedi
Sayılar ile birlikte temel matematik
Program ayrıca sayma, artırma ve eksiltme kavramları da yine her iki dilde birlikte vermekte, toplama, çıkarma, bölme ve çarpma kavramlarını öğretmektedir Konular, çizgi filmlerle desteklenmiş, şarkılarla zenginleştirilmiştir
Sayılar – Numbers hem anaokullarında toplu; hem de evde çocukların bireysel öğrenme etkinlikleri için özel olarak tasarlanmıştır Program eğlenceli bölümler, şarkılar ve çizgi filmler içermesine karşın, sıradan bir oyun ve eğlence programı değil, çok pratik ve başarılı bir eğitim uygulaması olma özelliği taşıyor

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
15,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com