![]() |
Oğuz Atayın En Güzel Bilge Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğuz Atayın En Güzel Bilge SözleriOğuz Atay Sözleri Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın ![]() ![]() Kafam Cam Kırıklarıyla Dolu Doktor ![]() ![]() Yalnızlığına Iyi Bak, Sahip Çık ![]() ![]() ![]() ![]() Biri “Erkeğim” Desin Bana, Diğeri Sadece Baba ![]() Neden Sadece Bir Hayal Ürünüsün Olric? Siz Gerçeksiniz De Ne Oluyor Efendimiz ![]() Şimdi Al Yalnızlığımı Ört Üzerine Olric… Belki O Vakit Bırakıp Her Şeyi… Gelirim Bir Yerlerden Başlamak Için Yeniden… En Tehlikeli Kelime Nedir Olric ? -Ama’dır Efendim Bana Göre… -Neden Olric ? -Önceden Söylenen Her Söylemi Veya Kelimeyi Öldürür! -Mesela, Seni Seviyorum Ama… Gibi ![]() Fotoğraf Çekilerken, Nedense Kendimizi Gülümsemek Zorunda Hissediyoruz ![]() ![]() Kimseye Göstermem Üzüntümü ![]() ![]() Hayatta Silgim Hep Kalemimden Önce Bitti ![]() ![]() Ne Zoruma Gidiyor Biliyormusun Olric ? O’na Yazdıklarımı O’ndan Başka Herkes Okuyor ![]() ![]() Artık Gelecek Planlarımı Hayattan Gizli Yapıyorum ![]() ![]() Biliyor Musun Olric? Artık Yalnızlığı Bile Çok Seviyorum, Sırf Onun Eseri Diye… Beklenen Hep Geç Geliyor; Geldiği Zaman Da Insan Başka Yerlerde Oluyor Biliyor Musun Olric, Benim Bir Çok Dostum Var ![]() Söyle Evladım’ Diye Teselli Ederdi Annem Beni ![]() ![]() ![]() Kötü Bir Resim Asarım Korkusuyla Hiç Resim Asmadım; Kötü Yaşarım Korkusuyla Hiç Yaşamadım ![]() Provası Yok Hayatın ![]() ![]() ![]() Hep Geçer Diyorlar Ya Olric ![]() ![]() ![]() Kimsenin Yaşantısını Beğenmedim ![]() ![]() Çok Yükseğe Çıkamam; Bende Yükseklik Korkusu Var ![]() ![]() Tabiat, Sırlarını Bakmasını Bilene Açıklarmış ![]() ![]() ![]() Öyleyse, Ben De Hayatımın Sonuna Kadar Aynı Yerde Kımıldamadan Oturacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|