Hayat!Sana yenilmedim |
|
|
#1 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Hayat!Sana yenilmedimHayat! ![]() Sana yenilmedimKimselere eğilmedim, bükülmedim Ne olursa Hak’’tan bildim Ve ![]() ![]() Boynum eğdimSevdim sevgiyi ilke edindim Ağlarken bile gülümsedim Ben hayatın kendisini sevdim Hayat! ![]() Bak sana yenilmedim![]() Sordum her an ![]() ![]() Acep ne hata ettimKimselerde hata görmedim Bir sevdim, bin sevildim Başka bir şey istemedim Bir kulun kalbini sırat bildim Ya geçtin, ya dipsiz ummana düştün Felek bana çok oyun ettin Ama sana pes etmedim Hayat! ![]() Sana yenilmedimKaderimmiş dedim, kabullendim
![]() "Hikmetinden sual olunmaz" Hiç kimselere gücenmedim Gülleri dalında, bülbülü Gönül bağında sevdim ![]() ![]() ![]() İçimdeki çocuğu hiç büyütmedim Bütün çaresizlikleri zamana erteledim Kadere inat ümitlerimi hiç kaybetmedim Hayat! ![]() Henüz sana yenilmedimSadece ![]() ![]() Sana boyun eğdim![]() ![]() Kabullendim![]() ![]()
|
|