![]() |
Seni Çok Sevmiştim |
![]() |
![]() |
#1 |
serserii
|
![]() Seni Çok Sevmiştim Demek bunu okuyacak cesareti buldun kendinde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sessiz sedasız oldu gidişim biliyorum ![]() ![]() ![]() Ne kadar zaman geçti, işte onu bilmiyorum ![]() meleklerin sorgulamasını bekleyen, belkide bir avuç kemik geriye kalan benden ![]() ![]() ![]() Şeklin ne önemi varki, ruhum sadece bir kiracıydı bu bedende, başkasını sevemeyen, başkasına dokunamayan ve seni başkasıyla görmeye de dayanamayan ![]() ![]() ![]() ![]() sensizliği daha fazla ![]() Önce seninle bir saatin, bir dakika gibi geçtiği mutlu günler geldi aklıma, sonra onunla seni el ele gördüğüm bir dakikanın bir saat gibi verdiği ızdırap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşeye inat ederdim ama ölümle inatlaşamadım daha fazla ![]() ![]() ![]() Beni affet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mutlaka hatırlarsın, sahilde, deli gibi yağan yağmurun altında boynuma sarılıp seni çok seviyorum dediğini ![]() ![]() ![]() hadi itiraf et, nasıl olsa duymuyorum seni ![]() ![]() ![]() duyamıyorum ![]() ![]() ![]() Tenine dokunan rüzgardan kıskanırdım seni ![]() ![]() Attığın adımına hayran kalır, ağzından çıkan her kelimeyi nakış gibi beynime işlerdim ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatımı ve hayallerimi senin üzerine kurmuştum ![]() Seni sevmekten başka hiçbirşeye gücüm yoktu ![]() ![]() ![]() Ben seni böyle sevmiştim ![]() Sanmıyorum ![]() ![]() ![]() tanımıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi ona haketmediği sevgini ver, kendini de mutlu olduğuna inandır olurmu! Zaten dünyada herşey yalan ![]() ![]() olan sevgimdi ![]() ![]() ![]() Gözlerinmi doldu yoksa ![]() ![]() ![]() ![]() herzaman haksız olan ben değilmiydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni çok sevmiştim ![]() ![]() ![]() gördünmü ![]() ![]() onurdur benim için ![]() ![]() ![]() Umarım mutlu olursun kanatsız meleğim ![]() ![]() ![]() Son kez utanmadan, sıkılmadan, gururla söylüyorum, SENİ ÇOK SEVMİŞTİM ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Seni Çok Sevmiştim |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Seni Çok Sevmiştimgüzelmiş gerçekten emeğine sağlık ![]() ![]()
|