![]() |
Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor!Ocak ayı kriz haberlerine göre ihracat %25,7 azaldı ![]() Büyük şirketle birleşme yolunda ![]() ![]() ![]() Kriz nasıl teğet geçti ? ![]() “Kriz teğet geçer” sözü nedeniyle çok eleştirilen Erdoğan sözünün arkasında ![]() ![]() 17 Aralık 2008 / 08:55 Başbakan Erdoğan, ‘Kriz teğet geçer’ ifadesini açıklarken, “Burada geometrik bir ders almak lazım ![]() ![]() ![]() Meclis Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerine Başbakan Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Deniz Baykal’ın tablo, grafik ve gazete kupürü savaşı damgasını vurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() IMF ERDOĞAN’IN İŞİ Mİ? Erdoğan, Türk Telekom’un satışıyla ilgili Baykal’ın eleştirisine gazetelerin, “En Büyük Satış, Bu Bir Rekor” manşetleriyle yanıt verdi ![]() ![]() TEĞETİ EZBERLETTİM “Bu kriz 2007’nin ortalarında başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RUH ÇAĞIRIR GİBİ ![]() ![]() ![]() Kriz döneminde 71 milyar dolar rezervi olan bir Merkez Bankası var ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah Kriz bizi teğet geçiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
JOKER
|
![]() Cevap : Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor!baş şimdi erdoğan söylüyosa doğrudur ne krizi yaa millet çok rahat ve ferah koskoca adam yalanmı söylüyo :D sinirlenirde benim için türkiye bitmiştir falan der kızdırmayın :D:D çok sinirli :D
![]() |
Cevap : Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor! |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Kriz Teğet Geçti Ama Sürtünme devam Ediyor!Neye sinirlenip sinirlenmeyeceğini bilmiyorum ama o da yorgun biri ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|