![]() |
Öss Şartı Aranmadan Avrupa'da Özgürce Eğitim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öss Şartı Aranmadan Avrupa'da Özgürce EğitimÖss Şartı Aranmadan Avrupa'da Özgürce Eğitim ÖSS ŞARTI ARANMADAN AVRUPA'DA ÖZGÜRCE EĞİTİM ![]() ![]() Bulgaristan üniversitelerinden mezun olan öğrenciler hem mezun oldukları üniversitelerden hem de Avrupa Birliği'nin diplomasını almaya hak kazanacaklar ![]() ![]() ![]() Türkiye dahil bütün Avrupa ülkelerinde ve dünyadaki birçok ülkede çalışma hakkı ![]() ![]() ![]() Alınan diplomaların Türkiye'de denkliği var!!! İstanbul'a sadece 6 saat uzaklıkta ![]() ![]() ![]() Sadece lise diplomasıyla üniversiteli olma ayrıcalığı ![]() ![]() ![]() Türkiye'de mezun olunan meslek yüksek okullarını lisans olarak tamamlama şansı ![]() ![]() ![]() Üniversitede birçok dilde eğitim görme olanakları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alan ayrımı olmaksızın bölüm seçme imkanı ![]() ![]() ![]() Bölümlerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Mekatronik Müh ![]() Makine Müh ![]() Endüstri Müh ![]() Elektrik Müh ![]() Tekstil Müh ![]() İnşaat Müh ![]() Vb ![]() ![]() ![]() ![]() Erken kayıt ve grup indirimlerinde yararlanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AVRUPA EĞİTİM DANIŞMANLIĞI |
![]() |
![]() |
|