![]() |
2012'Nin En Çok Dinlenen Türküleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012'Nin En Çok Dinlenen TürküleriEn Çok Dinlenen Türküler 2012 2012 Yılında En Çok Dinlenen Türküleri Leman Sam 2012 Albümü Mehmet Balaman Senden Soğudum Güler Duman 2012 Albümü Volkan Konak Albümü Zara Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını Türkü Gönül Derdi Zara - Burası Adıyaman 2012 Tüküler Yeni Çıkan Türküler Zara - Sana Olsaydı Türkü Sevmeyi Öğretemedim Zara Baba Bugün (U ![]() Dilber Ay Antep'ten Öte (Noldu Gardaş) Zara Son Hıçkırık Türkü Bir Ben Gülemedim Dilberay Albümü Zara Kırmızı Gül Mehmet Balaman Albümü Zara Pişmanlık Yok Türkü Ihtiyacım Var Aşık Ali Nurşani Ruhuma Gam Keder Aşık Ali Nurşani Zaman Eyvah Aşık Ali Nurşani Sevdiğini Aramassa Aşık Ali Nurşani Git Yolcu Yoluna Aşık Ali Nurşani Hoş Olur Aşık Olgun Şimşek Üflediler Söndüm Olgun Şimşek Aşk Olsun Aşk Olsun Olgun Şimşek Otur Baştan Yaz Beni Olgun Şimşek Şad Olup Gülmedim Mükerrem Kemertaş Huma Kuşu Mükerrem Kemertaş Ela Gözlüm Ben Bu Elde Oğuz Aksaç Aglatma Gelem Oğuz Aksaç Bir Seher Vaktinde Oğuz Aksaç Konma Bülbül Oğuz Aksaç Mektebin Bacaları Oğuz Aksaç Oy Akşamlar |
![]() |
![]() |
|