![]() |
Sahibini Arayan Mektup 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Sahibini Arayan Mektup 3![]() Ilk defa goz goze geldigimiz ani hatirliyor musun? Kacamak bir bulusmasiydi gozlerimizn ![]() ![]() ![]() ![]() Bakislarin duygulu,anlayisli,ozlemliydi zaman zaman ![]() Bakislarin bir sarki soyluyordu hic bilmedigim ![]() ![]() Dag basinda apansiz karsima cikan bir pinardi sanki gozlerin ![]() Egilip su icmek istiyordum kirpiklerinin arasindan ![]() Icimde yaktigin atesi sondurmek istiyordum ![]() Ama o ates gitgide buyudu iste!Simdi de sen yan artik,benim yanacak yerim kalmadi ![]() Inanamiyorum sen var misin?Inanamiyorum bir turlu ![]() Optugum dudaklarin mi?Kimbilir?Belki de yoksun ben bir ruya goruyorum,biraz sonra uyanacagim ![]() Hersey ansizin silinecek ![]() ![]() Yine kahredici yalnizligima donecegim ![]() ![]() O gun ilk defa seni gordum ![]() ![]() Dusun ne kadar cok ozlemisim seni?Oyleyse hic gitme ne olur?Verecegin her kedere raziyim ![]() Acilarin en buyugunu sen tattir bana,zehirlerin en siddetlisini senin elinden iceyim ![]() Dudaklarim kurumustu,icim yaniyordu ![]() ![]() Yagmur olup yagdin ustume yeserdim,filizlendim ![]() ![]() Sonra gunes oldun,hayat verdin bana,koku verdin,renk verdin ![]() Simdi birakip gidersen bir daha ve son defa yine kuruyacagim,dagilip toz olacagim anliyor musun? Cunku senden sonra kimse gelmeyecek,biliyorum ![]() Kimseler calmayacak kapimi ![]() Gidersen beni bana mahkum edeceksin,keske olsem diyecegim o zaman,keske olsem! Simdi sendeyim,seninleyim,seni yasiyorum ![]() Senden bir parcayim artik,belki de bastan basa sen oldum farkinda degilsin ![]() Sen oldugun icin mutluyum ![]() ![]() ![]() Hic benim olma ![]() Beni bana birakma! Ü
![]() |
![]() |
![]() |
|