![]() |
Sevmekle İlgili Güzel Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevmekle İlgili Güzel SözlerSevmekle İlgili Sözler Sevmekle İlgili Güzel Kısa Sözler, Bir Tek Sen Varsın bana lâyik birde ben Varım Sana Lâyik Aşkım ![]() ![]() Sen Benim Ezberimsin Bu hayatta Senden Başkası Olamaz Yanımda Sevgilim ![]() ![]() ![]() Gözlerin Kalbimde Saklı Adın beynimde Sevdim Seni Delice Ne Olursa Olsun Seveceğim Seni yine ![]() ![]() ![]() Ayrılsada Ellerimiz Yüreklerimiz Bir Bu Gurbetde Bile Hayalinle buluyorum Kendimi ![]() ![]() ![]() Hoşlantıyla Başladı Hayatım Sevgiyle Yaşamaya başladım Aşkınla hayatı Tanıdım Birtanem ![]() ![]() ![]() O gözlerin varya beni sevgiye bağladı o kalbin varya o Kalbin Sensiz OLmadan Yaşayamayacağımı Anlatıı ![]() ![]() Nekadar güzel Olursa Olsun Bedenin Nekadar Çekici Olsada Sözlerin ben Senin Kalbini Sevdim Sevgilim ![]() ![]() Uzun gecelerde seni sevmeyi bildim aşkım yanımdasın ya yeter o bana ![]() ![]() ![]() Sevgilim benim Seviyorum Seni Senden Başkası yalan Bana Anladım Şarkılarda ![]() ![]() Herzaman iLklerim Oldun hep iLkim Olarak Kalıcaksın Hayatımda Aşkım ![]() ![]() ![]() Yollarına ölürüm aşkım sevgimi sana herzaman anlattım ya benimsin ya benim unutma bunu sevgilim ![]() ![]() Sen Benim Ekmeğim Suyumsun Sen Benim Belirsiz yarınlarımdaki tek Aydınlığımsın Aşkım! Sen Benim En güzel Melodileri Kulağıma Fısıldayan Bülbülümsün Aşkım ![]() ![]() ![]() Nekadar Sevgiye Dair Sözler Varsa hepsini Adadım Sana Sen dualarımsın Sözlerimde iLahlarımsın ![]() ![]() Seviyorum Seni Birtanem Sensiz gecen Günlerde Zamanlara Nefretim ![]() ![]() Kaderime hüzünleri ektim hayatıma sevgiler ektim seni severken hüzünleri sevdim seninleyken seni sevdim ![]() ![]() Ne gemiler yakyım Senin için Ne Güzellerden geçtim Aşkımız için Bir Sen anlamadın beni ![]() ![]() ![]() Gözlerim seni bekler kalbim sana hasret seviyorum seni birtanem bu sevgi sana ait ![]() ![]() Okadar uzak zamanlarda bile seni sevmeyi öğrendim aşkınla avunmayı bildim seni sensiz yaşarken geliceğin günü bekledim aşkım! Sevmekle yanlış yapmadım Seni Sevdim Çünki Sen Bendin Ve Bende Sendim Aşkım ![]() ![]() ![]() Seni Sevmek benim için Sensiz Olamamak Demektir ![]() Sevmek Bağlanmaktır Ben Sana herzaman Bağlıyım Aşkım ![]() ![]() Senin yanında OLmak Seni Sevmek Demektir Biriciğim ![]() ![]() ![]() Sevmek için karşılık beklemeyen bu kalbim Bir Sana Muhtaç kaldı Bu Dünyada ![]() ![]() ![]() Sevdim Seni Bir Kere yalan OLamaz bendeki Sevgiler Senden Başkasını Sevemem ceylan Gözlüm ![]() ![]() Sevmekle Aşkla ilgili Sözler Sözler yazdım seni taş Anladı Bir Sen Anlamadın beni Aşkım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|