![]() |
Sabah Oluyordu |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sabah Oluyordu![]() “Geceleri acıyla daldığım uykudan acıyla uyanıyor ve onu düşünüyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra sabah oluyordu ![]() İnsanlar uyanıyor, sokaklarda yürüyor, caddelerden hayat akıyordu ![]() Yağmur yağıyor, yağmur duruyor, sucular evlere su taşıyor, balkonlardan örtüler çırpılıyordu ![]() Çocuklar okula gidiyor, okuldan dönüyor, oyun oynuyorlardı ![]() Akşam oluyordu yine ![]() Yine yanıyordu evlerin ışıkları ![]() Bana inat hayat devam ediyordu ![]() Beni hiç iplemeden, beni kenara iterek, beni öğüterek, un ufak ederek sürüyordu hayat ![]() Mutfaklarda yemekler pişiyor, televizyon başında diziler izleniyordu ![]() Birileriyle dalga geçiyordu radyoda bir DJ ![]() ![]() ![]() Bilmediği bir kederi biliyormuş gibi anlatıyordu bir başkası ![]() Geceleri acıyla uyanıyordum acıyla daldığım uykudan ![]() Bitmeyeceğini sanıyordum ![]() ![]() ![]() Bittiğinde belki de en çok ben şaşırdım ![]() ![]() ![]()
![]() |
|