Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mektup, meleğime

Meleğime Mektup..

Eski 02-26-2009   #1
su perisi
icon110

Meleğime Mektup..

Sevgilim;

Sevgilim bu aciz kalemimin ucu saf bir beyaz kağıtla sevişirken ben uzun ve bir o kadarda yorgun bu yolda umuda yolculukta Balıkesir'e gidiyorumyollar nereye kadar devam eder,umutlar ne zaman tükenir bilmiyorum Tek bildiğim bir şey var ki sevgilim yollar nerede bitse de umutlar nerede tükense de seni sevmenin verdiği o heyecan hiç bitmeyecekyollar hep aynı devam ederken umutlar henüz tükenmemişken ben seni düşünüyorum

Meleğim o masum dudaklarını, beni bırakmak istemeyen ellerini,utangaç gözlerini,senin bir türlü beğenmediğin burnunu,ses tellerinin yarattığı o güzel melodileri,sonunun nereye gittiğini bilemediğim saçlarını özledimama bu özlem bile heyecanımı ,sana olan sevgimi bastıramadıhatta bu kavgacı özlem ki sevgimi arttıran,heyecanının ve umudun sınırlarını zorlayan bir yardımcı

Ey yorgun yollar! dost musunuz bana? bana sevgilimi hatırlatan ezgiler ya siz dost musunuz yoksa kavgacı özlem nefretsi duygularını vekaletini mi aldınız

Meleklerin bile kıskanabileceği güzellik ezgilerle kurduğum hayallerde sessiz öpüşmelerimizi,teninin tenime değmesini hatırlıyorummutlu muyduk o anlarda yoksa biliyor muydu bu ürkek tenlerimiz bir gün susuyacağını bir birlerine

Sevgililerin en masumu anımsatıyordun o en kutsal,en dokunulması zor anılarda bedenlerimizin ayrılacağını bense seni susturmayı yeğliyordumo tatlı rüyaların fanileşip bozulmaması için

En tatlı rüyam; seni seviyorum

Can Mehmet Coşkun Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com