Komik Polis Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Komik Polis SözleriKomik Polis Anonsları En Komik Komik Polis Anonsları, - Başka bir anons: Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yere direksiyonu kırar ve durur Polis, ´Beyaz Uno çek kardeşim park yasak´ gibilerinden bir anons yapar Şoför, el kol hareketleri yardımıyla, ´Ağabey ekmek almaya geçiyorum, hemen çıkacağım´ der Yarım saat kadar sonra elini, kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu, ´Beyaz Uno, ekmek nerde?´- Başka bir anons: Olay Çankaya´da geçiyor Ankara´da patates, soğan satan, megafonlu bir kamyonet Polis anons yapıyor, ´06 MN 1945 ilerleeeeeee´ Kamyonetin megafonundan cevap gelir, ´Anlaşıldı tamaaam´ -Göztepe Soyak Sitesi´nin önünden yürüyorum Birden polis bir BMW´yi durdurdu Polislerden biri indi, diğeri de içeriden bakıyor Ben de yana döndüm bakıyorum öyle, enteresan geldi Adam sarhoştu, biraz bakayım eğlenirim diye düşündüm İçerideki polis birden megafonla ´önüne dön, kendi tipine bak seni soytarı´ dedi -Kurban Bayramında, kurbanlık bir dana ipini koparıp kaçar ![]() 45:36- Merkez; vatandaşın beyanına göre, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu bir tosun kaçmış ![]() Merkez- Anlaşıldı İstasyonlar not alın 10 dakika önce, il merkezinde kaybolan tosunun eşgalini veriyorum![]() -38:10- Merkez Dinliyorum efendim ![]() Şu an nerede bulunuyorsunuz? Tam arkanızdayım efendim ![]() -Merkez-45:55, malum yerde misiniz? Merkez, malum yerden, malum yere seyir halindeyiz ![]() (Bir süre sonra) Merkez, malum yerden, malum yere intikal ettik Malum şahsı, malum yerde gördük Malum şahıs, malum şekilde duruyor![]() 45:55- Hangi malum şahıstan bahsediyorsunuz? -oför: Müdürüm, araç intikal etsin mi? - Müdür: Etsin, ama içinde şoförü de olsun ![]() * Merkez: Camide son durum nedir? - 4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde |
|
|
|