Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğum, filin, görmek, rüyâda, yaptığını

Rüyada Filin Doğum Yaptığını Görmek

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyada Filin Doğum Yaptığını Görmek

slm arkadaşlar geçen akşam rüyamda filler görüyorum herkezin önünde bir filvar ve sıraylayız sözde dogum yapacaklarmış herkezin yapıyor benim filim yapınca hiçbirşey gelmiyor ve yandada bir adam filine igne yapıyor abi yapılacak birşey varmı deyince ignesini yaptınmı diyor fili alıp arabasının bagajına koyuyoruz o bagajdayken başkabir fil gelip hortumuyla bebek fili çıkartmaya çalışıyor ben bebek fili görünce hemen gidip çekiyorum onu be beyaz bir havluya sarıyorum gucagıma alıyorum (halada tüylerim diken diken oluyor)bana yavru fil anne dedisonra onu alıp çocuklugumun geçtigi evime götürüyorum bahçemize çıkmak istiyorum ama iki tane kedi var ve yeni yeni kanatlanmış civcivlerim var kedi birini kanadından kapmış ve korkuyorum bebegime saldıracagından kedinin birini kovalıyorum ama digeri gitmiyor en sonunda kanadını yedigi piliç aklıma geliyor onu verirsem zaten ölecek hiç degilse digerlerini kurtarırım diyorum be kediye atıyorum arkamdan bebekfill bana gülümseyerek anne anne diyerek gelmeye çalışıyor böyle bir rüya gördüm arkadaşlar ve çok etkilendim (5 yıllık evliyim çocugum yok)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com