|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
‘camilerde, kıyılsın, nikah, semah, yapılsın’ |
![]() |
‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’ |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’![]() ‘Camilerde nikah kıyılsın semah da yapılsın’ Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘CAMİLER VERGİLERİMİZLE YAPILIYOR’ "Ben, camilerin namaz dışında insanları bir araya getirecek daha sosyal bir mekân haline getirilmesini istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’ |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes ibadetlerini yapacağı yerleri zaten biliyor ve uyguluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’Ortalığı karıştırmadan rahat duramazlar ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’böyle bir uygulama getirilirse oluşacak tek problem kesinlikle ibadet hanelerin sadece ibadethaneden çıkıp çeşitli çatışmalara yol açacağıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
su perisi
|
![]() Cevap : ‘Camilerde Nikah Kıyılsın Semah Da Yapılsın’Alıntı:
Yorumunuza katılıyorum sevgili delishh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|