![]() |
Bilgisayar Öğretmenliği Taban Puanları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgisayar Öğretmenliği Taban Puanları2012 Bilgisayar Öğretmenliği Taban Puanları Bilgisayar Öğretmenliği Puanları 2012 Bilgisayar öğretmenliği Puanları Bilgisayar Öğretmenliği Taban Puanları Aşağıdaki tabloda 2012 Bilgisayar Öğretmenliği Taban puanları hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz ![]() Bölüm Üni ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Ahi Evran Ü ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Abant İzzet Baysal Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Afyon Kocatepe Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ağrı İbrahim Çeçen Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Amasya Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Anadalu Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ankara Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Atatürk Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Balıkesir Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Boğaziçi Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Çanakkale Onsekiz Mart Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Çukurova Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Dokuz Eylül Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ege Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Erzincan Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Eskişehir Osmangazi Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Fırat Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Gazi Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Gaziosmanpaşa Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Hacettepe Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Hakkari Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği İnönü Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği İstanbul Aydın Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği İstanbul Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Karadeniz Teknik Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Kırıkkale Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Marmara Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Mehmet Akif Ersoy Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Mustafa Kemal Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Ondokuz Mayıs Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği ODTÜ(Ankara) Eğ ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Pamukkale Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Sakarya Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Selçuk Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Selçuk Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Siirt Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Trakya Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Uludağ Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yeditepe Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yıldız Teknik Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yüzüncü Yıl Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Doğu Akdeniz Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Girne amerikan Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Lefke Avrupa Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Uluslar arası Kıbrıs Ü ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Yakın Doğu Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (% Burslu) İstanbul Aydın Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (% Burslu) Lefke Avrupa Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Bilkent Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) İstanbul Aydın Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Odtü Kuzey Kıbrıs Kam ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Yeditepe Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Doğu Akdeniz Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Girne amerikan Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Uluslar arası Kıbrıs Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (P Burslu) Yakın Doğu Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İngilizce) Bahçeşehir Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İngilizce) Fatih Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İngilizce) (P Burslu) Bahçeşehir Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İngilizce) (Tam Burslu) Bahçeşehir Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İngilizce) (Tam Burslu) Fatih Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Balıkesir Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Çanakkale Onsekiz Mart Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Erzincan Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Fırat Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Karadeniz Teknik Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Kırıkkale Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Marmara Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Mustafa Kemal Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Ondokuz Mayıs Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Pamukkale Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Sakarya Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Selçuk Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (KKTC Vatandaşları) Odtü Kuzey Kıbrıs Kam ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Bilkent Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) İstanbul Aydın Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Odtü Kuzey Kıbrıs Kam ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Yeditepe Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Doğu Akdeniz Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Girne amerikan Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Tam Burslu) Uluslar arası Kıbrıs Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Uzaktan Eğitim) İstanbul Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Uzaktan Eğitim) Karadeniz Teknik Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Uzaktan Eğitim) Sakarya Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (Uzaktan Eğitim) Hoca Ahmet Yesevi(Türkistan-Kazakistan) Tarih ve Eğ ![]() ![]() ![]() ![]() Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği (İÖ) Çukurova Ü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|