![]() |
Gökkuşağı Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökkuşağı Şiirleri2 Kıtalık Gökkuşağı Şiirleri 2 Kıtalık Gökkuşağı Şiiri Gökkuşağı’m Gökkuşağı’m benim, Kaşına gözüne sürme kalem Boyama gül yüzünü Sahte renklere ![]() Gökkuşağı’m benim, Zaten sen,rengarenksin ![]() Ben seni Senin renklerinle sevdim ![]() Pembe pembe olur Yüzün utanınca Sevinince gözlerin Işıl ışıl ![]() GÖKKUŞAĞI Yağmurlu bulutlar dile gelince, Semadan süzülür bir gökkuşağı ![]() Ufukta bir kavis çizer ipince, Açılır büzülür bir gökkuşağı ![]() Bir ucu deryada bir ucu gökte, Gezinir aheste, dağda höyükte ![]() Bırakıp kalplerde bir sızı ukde, Yollara düzülür bir gökkuşağı ![]() GÖKKUŞAĞI Bazen varsın bazen yoksun, Yağmur yağdıktan güneş açtıktan sonra gelirsin gökkuşağı Gökkuşağını sever çocuklar Seni seviyoruz gökkuşağı Camdan bakarız sana Gülümser yüzün bize GÖKKUŞAĞI Ne kadar yakın göründü bana Sanki iki adımlık yolda Ulaşmak istedim ona Uzaklaştı Gökkuşağı Karşı dağın arkasında Varır elbet bulurum Seyr-ü sefaya dalarım Uzaklaştı Gökkuşağı GÖKKUŞAĞI Bir yağmur sonrasında, Günün tam ortasında, Aşkın billur tasında, Bana gökkuşağı sun ![]() İçinde barış olsun, Sevgiye yarış olsun, İster bir karış olsun, Bana gökkuşağı sun ![]() GÖKKUŞAĞI Yağmur yağar görünürsun Güneş doğar sonbolursun Her güzel ışığı sen verirsin Sen gönlümün dağı, gökkuşağı ![]() Yağmur yağar ıslanırsın havada Güneş ile kaybolursun ovada Her ışığı sen verirsin doğada Sen gönlümün dağı, gökkuşağı Gökkuşağı Gökkuşağıdır Benim Renklerim Sen hiç gökkuşağını gördün mü? Hani çisil çisil yağan yağmurdan sonra Bir de güneş parlayınca… Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen hiç göremedin Büyük bir kayıp senin için Gökkuşağıdır benim renklerim Yazık, sen fark edemedin… Gökkuşağı Benim sevdiğim gökkuşağında Ne ben dokunabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Bilinmeyen bir sevgili, gizli Benim mutluluğum gökkuşağında Ne ben ulaşabilirim ona Ne de o bana Tıpkı o da onun gibi Aynen yedi renkli Sebepsiz bir mutluluk, sisli Gökkuşağı Benim hayallerim gökkuşağında Ne ben erişebilirim onlara Ne de onlar bana Tıpkı onlar da onun gibi Aynen yedi renkli İmkansız hayaller, çeşitli Gökkuşağının renkleri ki Kırmızı, sarı, mavi… Anlatır sana beni Ben ki tıpkı onun gibi Aynen yedi renkli Karmaşık bir ben, gizli… |
![]() |
![]() |
|