|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdestiyle, kıldı, namazı, namazının, sabah, sene, yatsı |
![]() |
40 Sene Yatsı Namazının Abdestiyle Sabah Namazı Kıldı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() 40 Sene Yatsı Namazının Abdestiyle Sabah Namazı Kıldı..İmam-ı Âzam Hazretleri hakkında, "Kırk sene, yatsı abdestiyle sabah namazını kılmıştır" denir, doğrudur ![]() Hazreti İmam, giderken iki kişinin kendisi hakkında "İşte yatsı abdestiyle sabah namazını kılan zat budur" diye konuştuklarını duyar ![]() - Yâ Rabbi, bu insanları yalancı çıkarma ![]() ![]() Hazreti İmam'ın namaz kıldığı mescidin müezzini anlatıyor: - Yatsı namazını kılıyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ey zerre kadar hayrı da, zerre kadar şerri de karşılıksız bırakmayan Allah'ım ![]() ![]() ![]() İçeri girince beni farketti ![]() ![]() - Kandili mi alacaksın? dedi ![]() - Hayır, sabah ezanını okudum, dedim ![]() - Bu gördüğünü kimseye söyleme, diye tenbih etti ![]() ![]() Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İmam-ı Âzam Hazretleri çok da cömertti ![]() ![]() - Beni görünce neden yolunu değiştirdin? diye sorunca adam: - Yâ imam, size olan borcumu zamanında ödeyemediğim için utandım, diye cevap verdi ![]() - Eğer sen bu kadar sıkıntı içindeysen, şu insanlar şahit olsun ki, ben senden alacağım olan 10 ![]() ![]() ![]() İşte islam ahlakı ve işte İmam-ı Âzam Hazretleri'nin büyüklüğü ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 40 Sene Yatsı Namazının Abdestiyle Sabah Namazı Kıldı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
haticee
|
![]() Cevap : 40 Sene Yatsı Namazının Abdestiyle Sabah Namazı Kıldı..bu ne büyük iman aşkıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|