![]() |
Enterasan Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enterasan SözlerEnterasan Sözler 2012 Enterasan Sözler kısa Enterasan Sözler 2012 Aşık OLma Fazla Acısı Çoktur, Acı Çekme fazla Aşk Kalıcı Değil Bu Dünyada ![]() Uzaklarda Arama Kendini Aynaya Bak Görürsün kendini ![]() ![]() Gül Dikenli OLsada Güzel Görünür, Kendini Güzel Sanan Kadınlar Makyajla Bişeye Benzerler ![]() Bende Söz Bitmez Sende Dinleme Arzusu Bitmez! Fazla irdemele muhabbetleri merak etme geçen sözleri sonunda üzücü bir nokta Olursun ![]() Kaybedilince Değeri Anlaşılan insanlar, Artık oLmayan Zaman içinde Değerli Olurlar ![]() Yolları Giderek Bitiremezsin Ama Bakarak Bitirebilirsin ![]() Canım Sen Vodafone Gibi Anı'nı ya$arken ben Avea Gibi Heryerde Seni Kapsama Alanıma aLırım ![]() Kızlar Gül Gibidir Uzaktan Güzel Kokar ve görünürler Yakınlaştığın zaman Dikeni Batar ![]() Sen Sakin Ol ben Senin yerine Heycanlanırım ![]() Kalbimi yeniledim Yinede Buldun Beni A$k! 112'ye Bağladım kendimi Arıza Çıkarıyorum gel Onar beni ![]() Başkası Olma Kendin Ol Belki ozaman insan Olursun ![]() Sigara ve içki insanı Siroz, Hayat Ve Aşk insanı Verem Eder ![]() AzraiL'Le Hayat kumarı Oynuyorum Lütfen Rahatsız ETmeyi, 1 - 0 öndeyim ![]() Fazla Ağlama emzik Yok Yanımda Alış Artık Bu hayata Aşk Acısı Çekeceksin Doya Doya, üstüne Su iç Rahatla ![]() Senin için denize atlarım ama bugün deniz tuttu yarın atlasam Olurmu? ![]() Şimdi Aşkın için biLeklerimi kesicem öLürüm Diye korkuyorum ![]() GüLme Komşuna oLursun muşmula ![]() Yavaş yerler Yaş, üstümdeki Saten Kumaş 3 Dileğim Var Sen Ben ve Senden Sonra Geçireceğim Mutlu Bir Hayat ![]() Yürü Be güzeLim Endamını Görelim, hadi gel geri Şimdi Yüzünü görelim ![]() Yükseklik Korkum var Ama uçağı çok seviyorum ![]() Aşkım Şimdi Sana OLan Sevgimi haykırmak istiyorum Ama miLLer Rahatsız Olur Ses yapma Diyor Hemşire Abla ![]() |
![]() |
![]() |
|