Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buzdillerim, ellerim, susgözlerim, yaş

Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...

Eski 04-09-2009   #1
yesimciwciw
icon110

Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...

Daha çok değilsadece ömür gitti ömrümden

Asıl yorgunluğum değil bukaranlığında kaybuldum ben"Adım adım eksiliyor şehirAvare geziyor ruhum caddeleri Hepsinin başı sensonu sen
Köşebaşlarına takılıkalıyor gözlerim,mağrur bir siluetini görme hatrınaSonra hayal gördüğümü farkediyorum,anlatılmaz bir hüzün çöküyor içime

Ellerim buzdillerim susgözlerim yaş

Sokak lambaları titrek ve bir o kadar loşNe caddeyi aydınlatmaya yetiyor sızan ışık,ne de içimi ısıtıyorKaldırım taşlarına yazıyorum seniHiç birini atlamadan,tek tek sayıyorum sonra
Öyle çoksun ki;bi bilsen!!!
Pencerelerden meraklı bakışlar süzülüyor üzerimeBu saatte diyorlar,ne gezintisi bu?
Gezinmiyorum benarıyorum
Bir iz göreyim de,peşinden gideyim diyorumAnlamaz gözler üzerimde çiviliçaresiz devam ediyorum

Öyle zor değil ki anlamak
Baksanyeter
Yüreğime değse nefesindiner
Her adım,bir şehir daha uzaklaştırmış beni sendenYol bilmez yüreğimiz bilmez
Hem rüzgarı var bu yolun daha,kar-buzu var,korkusu varacısı-ağrısı var bu sonun,hüznü var
Ama cesaretim yok bir yalnızlığa dahaİçimdeki boşlukta dolanıp duran ruhum,çıkıp varmak istiyor artık yanına

"Geceler,bana seni anlatıyor
Geceler,bir ateştir yanıyor
Geceler,bir hüzündür sarıyor

Geceler,bir umudum yok mu"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...

Eski 04-09-2009   #2
Gözyaşı

Cevap : Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...

Çok güzeldi teşekkürler

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com