![]() |
Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...Daha çok değil ![]() ![]() ![]() Asıl yorgunluğum değil bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köşebaşlarına takılıkalıyor gözlerim,mağrur bir siluetini görme hatrına ![]() ![]() Ellerim buz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokak lambaları titrek ve bir o kadar loş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle çoksun ki;bi bilsen!!! Pencerelerden meraklı bakışlar süzülüyor üzerime ![]() ![]() Gezinmiyorum ben ![]() ![]() ![]() Bir iz göreyim de,peşinden gideyim diyorum ![]() ![]() ![]() Öyle zor değil ki anlamak Baksan ![]() ![]() ![]() Yüreğime değse nefesin ![]() ![]() ![]() Her adım,bir şehir daha uzaklaştırmış beni senden ![]() ![]() ![]() ![]() Hem rüzgarı var bu yolun daha,kar-buzu var,korkusu var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama cesaretim yok bir yalnızlığa daha ![]() ![]() ![]() "Geceler,bana seni anlatıyor Geceler,bir ateştir yanıyor Geceler,bir hüzündür sarıyor Geceler,bir umudum yok mu ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...Çok güzeldi teşekkürler
|