Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkeklere, kısa, modelleri, sac, özel

Kısa Saç Modelleri Erkeklere Özel

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Saç Modelleri Erkeklere Özel

Kısa saç modelleri Erkeklere özel

Erkeklere özel kısa saç modelleri

2012 yılında saçlarınızı kestireceksiniz yada değişik bir şekil yaptıracaksınız… Bu yazımızı biraz takip edin Bakın dünya Star’ları hangi saç şekillerini kullanıyorlar Saç modelleri görünümün kusursuz olması için gerekli ve önemli bir rol oynamakta Günümüz erkekleri daha bakımlı ve daha yakışıklı görünmek adına çok çeşitli ve farklı saç stillerini yaşam tarzları ile birleştirerek, inanılmaz güzel bir görünüm ortaya koyuyor

Paul Walker’dan bahsediyoruz tabiki

Bilemiyorum ama ben artık uzun saçı erkeklere pek fazla yakıştıramıyorum Önümüzdeki yıllar içinde de hem bakımı hemde şık duruşu ile kısa saç modellerinin erkekler tarafından gözde olacağını düşünüyorum

Misal Brad Pitt bu adamın saçlarına ve sakal tipine bayıldığımı söylemeden geçemeyececeğim Özellikle kısa saçlarını beğendiğim bir sanatçı daha var Sizler onu Hızlı ve Öfkeli 5 filminden ve önceki serilerinden tanıyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com