02-19-2009
|
|
Berna
|
Büyük Konuşmak İstemem Ama Şampiyon Olabiliriz
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, ligde şampiyon olabileceklerini ve bu konuda en şanslı takım olarak kendilerini gördüklerini söyledi
Bordo-Mavili kulübün internet sitesine konuşan Egemen, sezon sonuyla ilgili şimdiden büyük konuşmak istemediğini belirterek,
"Şampiyon olabiliriz Açıkçası bu konuda en şanslı takım olarak kendimizi görüyorum Ama kesin olacağız diye şartlanmamak gerekiyor '' dedi
Şampiyonluğa şartlanıldığı zaman maçlara daha farklı şekilde hazırlanıldığını ifade eden genç futbolcu,
"Böyle olunca bu baskıyı kaldıramayanlar olabilir Başkanımızın görüşüne katılıyorum İlk hedef Avrupa kupaları, ama şampiyon olursak da 'hayır' demeyiz İnşallah her şey beklediğimiz gibi olur '' diye konuştu
Egemen, takım olarak savunma yapmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Atakları karşılarken biz, gol atarken diğer oyuncular ön plana çıkıyor ama bizim takımımızda savunma, orta saha veya hücum ayrımı bulunmuyor Bizim müdafaamız en uçtaki oyuncudan başlıyor '' şeklinde konuştu
Maç sonları kolbastı oynamanın kendilerine büyük bir zevk verdiğini anlatan Egemen, sözlerini şöyle tamamladı:
"Maç önceleri, 'İnşallah bu maçı kazanır da yine hep beraber kolbastı oynarız ' diye dua ediyorum Bazı futbolcu arkadaşlarım beni arayarak 'Sizin maç bitse de kolbastı oynamanızı izlesek!' diyorlar "
Bu arada Real Madrid ile anılan; PSG, Roma ve Al Ahly gibi takımların transfer girişiminde bulunduğu Yattara için son olarak Marsilya'nın da teklif götürdüğü öğrenildi Ancak bu teklifi reddeden Trabzonspor yönetimi, Fransız kulübüne, 'Sezon sonunda görüşebiliriz' mesajını iletti
Öte yandan Turkcell Süper Lig'de hafta sonu sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü Antrenmanda Brezilyalı oyuncu Alanzinho, top ile birlikte yaptığı şova yönelik hareketleriyle dikkat çekti
|
|
|