Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..Cİn Gormek Isteyenler Baksin İŞTE CİNNN yüzde 1 milyon gerçek ![]() kessinlikle montaj değildir ![]() ![]() sizi fazla sıkmak istemem yalnız şu notu vicdanlık nüshası olarak düşmek zorundayım: 1) Yaşı: -18 olanlar 2) kalbi olanlar 3) Şekeri olanlar 4) ve tansiyonu olanlar lütfen bakmasın cesareti olmayan ve kendine güvenmeyen de bakmasın Cin aşağıdadır ![]() lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yavaşşş yavaş ![]() ![]() aşağı ininiz ![]() ![]() ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ![]() Nasıl pek de anlatıldığı gibi,o kadar da korkunç değilmiş şu mahluk Değil mi? |
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun.. |
|
|
#2 |
|
inci_tanesi
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..bnde bişi sandım yaa ![]() ![]() tşkrlr :D
|
|
#3 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..ben harbi ilkde tırsmıştım sonrada bakınca :D:D
|
|
#4 |
|
izmirlihuso
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..offff beeeee korkudabnn ölüyodummmm geneee biyerdenn bişeyyy fırlıycakkkk tırscammm diyeeee yaaa :D |
|
|
|
#5 |
|
osiris
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..ahahahahah süper
|
|
#6 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..beğenmenize sevndm :) |
|
|
|
#7 |
|
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..cnmı cekdrdn:D:S |
|
|
|
#8 |
|
<<MeLiSa>>
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..ehüehüehüüü ayy süper yaf harbi korka korka indm asagı dgru manykk
|
|
#9 |
|
melek_dry
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..valla ben de merak ettiydim |
|
|
|
#10 |
|
|
Cevap : Cin Görmek İsteyenler.. Buyrun..bende çok ürpereceğim bişey olcak sandım |
|
|
|