Ayvalı Dana Etli Kavurma Nasıl Yapılır |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ayvalı Dana Etli Kavurma Nasıl Yapılır![]() MALZEMELERİ 600 gr dana kuşbaşı 3 sivri biber 12 arpacık soğan 1 sarı biber 1 kırmızıbiber 100 gr mantar 1 ayva 50 gr tereyağı 1 çay bardağı ayçiçeği yağı 1 tatlı kaşığı kekik Tuz, karabiber Ayvalı Dana Etli Kavurma Yapılışı Ayvanın kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayarak suda haşlayın Soğanların kabuklarını soyun Biberleri ve mantarları doğrayın Suyunu süzdürdüğünüz ayvaya sırasıyla kuşbaşı eti ve doğradığınız sebzeleri ilave edip pişirin Tereyağı, tuz, kekik ve karabiberi de ilave edip birkaç dakika daha pişirip sıcak servis yapın |
|
|
|