|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alkışlarla, çok, güzel, işte, oynadınya, sahnen, yıkıldı |
![]() |
Çok Güzel Oynadınya Alkışlarla Yıkıldı İşte Sahnen .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Çok Güzel Oynadınya Alkışlarla Yıkıldı İşte Sahnen ..Elimi tutmanla bozulan büyüler mühürlü tenimde ![]() ![]() Kalbimdeki umut ağlıyor oturmuş en ücra köşede ![]() ![]() Yine bir yalansüslü bir sözle kandırıldım yine ![]() ![]() Yanıyorum ya yangınım benzemesin kimseye ![]() ![]() Hani sevdikçe çoğalırdı sevgi ?Verdikçe geri dönerdi ![]() ![]() Hani umut etmek güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu acı neden çok sebepsizdi ![]() ![]() Gözlerimi tanımamak için bakamadım aynalara ![]() ![]() ![]() ![]() Yitirdiklerimher saniyenin intiharındagelip bir bir hesap sordular bana ![]() Benzetmelerim küstü sonunda ![]() ![]() Sen diyip sarıldığım tüm yamurlar küsüp gitti buluta ![]() ![]() Yarını güzel yapan yardı ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hesap sormaya hiç bir hak kalmadı ![]() ![]() ![]() Umutlar en sonunda kendisiyle yanıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Birileri çıkıp durdurmadı ![]() ![]() Böyle bir sebepsiz yangını kim başlattı? ![]() ![]() Yalanlar en basit haliyle yüreğimi yaktı ![]() ![]() Gözlerine bakıp içime akışını Elimi tutup yastığa koyduğunda başını İkimizin arasındaki Çözülmezmiş gibi görünen bağı İçimdeki unutulmuşluğuiçimden gitmiş aşkı kim yeniden başlattı ![]() ![]() Bir nedeni olmalıydı nedensiz ağlanmaz ![]() ![]() Bir sebep bul bana sebepsiz yaşanmaz Bir umut kaldı cebimdeonuda kullanmaya yürek dayanmaz ![]() ![]() Bin ah aldın benden acısı var kolay kolay çıkmaz ![]() ![]() ![]() YaLan ![]() ![]() ![]() ![]() Güzeldi acısebepsizdi ![]() ![]() ![]() ![]() Umudumun inTiharındaSen diyip SarıLdığım tüm YağMurLar KüSüp Gitti BuLuTa AğLıyorum ![]() ![]() Yasak oLdu SevinçLanetLer üzeriMe YağDı öLüyorum ![]() ![]() BiRiLeRi Çıkıp DurDurMadı Gören oLmadı biLiyorum ![]() ![]() İnKaR etmeYe VaKit KaLmadı Çünkü GidiYorum ![]() ![]() GözLerine Koyduğunda ÇözüLmemi$ A$Kı SebepSiz KuLLanmaya aLdın Benden ![]() ![]() Çok Güzel oYnadın ya aLkı$LarLa YıKıLdı i$te Sahnen ![]() ![]()
|