![]() |
Ben Seni Sevmiştim İşte.. |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
![]() Ben Seni Sevmiştim İşte..Ölümün sesini duyuyorum her aklıma gelişinde… İçimde sana karşı büyüttüğüm bir kinle yaşıyorum artık ![]() Sevgiyi kalbimin derinliklerine hapsetmiş ya da bir rafa kaldırdığım tozlu kitapların arasında beklemeye ve ömrümün sonuna kadar bekletilmeye mahkûm bir suçlu gibi görüyorum ![]() Tüm zamana tüm yaşananlara isyanım… Özlemek ve özlediğini hissetmek zor bir duygu olsa gerek ![]() ![]() Sadece silememek yalnızlığı ![]() Ne zaman seni unuttum desem o günü kendime zafer ilan etsem; hep gözlerin geliyor gözlerimin önüne ![]() Düşsel diyarımda tüm çıplaklıyla uzun bir yolculuğa çıkıyorum ![]() Böylemi olmalıydı ![]() Böyle mi bitmeliydi zamansız gelen sevdamız ![]() Seni gördüğümde hayat bulan gözlerimin elini tuttuğumda içimi ısıtan yüreğimin sana dokunduğumda yaşadığını farkına varan bedenimin suçu neydi ![]() Söyle suçumuz neydi bizim ![]() ![]() Günler saatler bitmek bilmeyen geceler… Yaşamak zor geliyor benliğime sürükleniyor yüreğim bilinmeyen dünyalara kararıyor sabahlarım ve acıtıyor canımı bitmek bilmeyen arkası tükenmeyen sorular ![]() Şimdi kutla zaferini haykır dünyaya övün eserinle, övün zalimliğinle bazen düşünüyorum da yanlış bir zaman mıydı başlayan bu aşk hikâyesi ![]() Neyse boşver ne önemi var ki beklilerin keşkelerin ![]() Ben seni sevmiştim işte ![]() Seni kabul etmiştim yüreğimin hâkimi ![]() Bu gerçeği kabullenmemek neyi değiştirir ki… Bir gün anlamsızca bir gözyaşı düşerse gözünden bil ki bir bedel ödüyorsundur
![]() Unutma ki her bedel bir gözyaşı; her gözyaşı bir bedel sürükler peşinden ![]() Ben ödediğim her bedel için çok gözyaşı döktüm ![]() Gün gelecek senin için döktüğüm gözyaşlarının bedelini çok ağır ödeyeceksin ![]() Ve ben yüreğimi senin döktüğün gözyaşlarıyla söndüreceğim… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ben Seni Sevmiştim İşte.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Ben Seni Sevmiştim İşte..akşam akşam dokundu ama çok güzeldi çok teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Ben Seni Sevmiştim İşte..vakit ayırdığın için ben tşk ederim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Ben Seni Sevmiştim İşte..:(:(ah ah güselimiş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Ben Seni Sevmiştim İşte..Gün gelecek senin için döktüğüm gözyaşlarının bedelini çok ağır ödeyeceksin ![]() Ve ben yüreğimi senin döktüğün gözyaşlarıyla söndüreceğim…Teşekkürlerrr ![]() |
![]() |
![]() |
|