Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
klavyesi, laptopun, yok

Bu "Laptop"un Klavyesi Yok!

Eski 01-06-2009   #1
Şengül Şirin

Bu "Laptop"un Klavyesi Yok!

Bu "laptop"un klavyesi yok!

Artık klavyeye "güle güle", Macbook'un yeni modeli klavyesiz laptop'a "hoşgeldin" demenin vakti geldi

Apple Macbook, klasik klavyeyi dokunmatik MOUSE işlevi gören click wheel ile değiştirmiş Apple ipodlarda uyguladığı click wheel özelliğini laptop'a taşıyıp geliştirmiş

Kullanımı oldukça zor görülen, "artık klavye kullanmadan nasıl yazı yazacağız" sorularını akla getiren bu laptop'la teknolojide atılan adım klavyeyi unutturacağa benziyor

Macbook'un bu modelinin fiyatı 2599 $ (8 GB) - 9960 $(40 GB) arasında değişiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bu "Laptop"un Klavyesi Yok!

Eski 01-07-2009   #2
karabocek

Cevap : Bu "Laptop"un Klavyesi Yok!

alışmak zor olsagerek :))

teşekkürler paylaşım için

neye benziyo acaba :) merak ettim

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com