Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.. |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..Suskunuz ![]() Hem de çığlık çığlığa bir suskunluk bizimkisi![]() ![]() Bu konuşacak bir şeyimiz olmadığından değil Konuşmaya çalıştığımız şeylerin alıştığımız yalnızlığımızdan uzaklaştırması aslında bizim korkumuz![]() ![]() İkimiz de cesaret edemiyoruz Öylesine alışmışız ki içimizde büyüttüğümüz yalnızlığımıza Seviyoruz onu Belki de yaşandığında yok olacağı korkusu bizi tereddüte düşüren Kaybetmekten korkacağımız bize ait bir şey oluşturmakaygısı ![]() ![]() Sen yapamadığın hamlenin hayatın boyu inanmak istediğin değerlere sahip gibi gördüğün düzeni yok etme girişiminden başka bir şey olmayacağını düşündün hep ![]() ![]() Bense yılların verdiği bir alışkanlıkla içinde var ettiğim bana daha fazla acı vermemek için susmayı tercih ettim ![]() ![]() İçimden çığlık atarak susuyorum ![]() Susuyorum![]() İçimde o kadar güzelsin ki![]() ![]() Sana susuyorum ![]() ![]() Demiştim ya "yüreğim susmayı öğreniyor" ![]() Aslı yok Sevdiğini anladığında içinde duyduğun çığlığın yankısı hiç bitmiyor O hiç susmayacak ![]() Her gün her saat bana haykıracak bağıracak parçalayacak içimi Benimse yüzümde o gülümsemem yer edinecek tekrar![]() ![]() Her soğuk üşütemediği gibi her ateş de yakamazmış insanı ![]() ![]() Üşüyorum; alev alev üşüyorum ![]() ![]() Hani saatlerce sessiz tek kelime etmeden sana bakışlarım varya; gözlerinde beni ısıtacak olan anlamları yakalamaya çalışma çabamdan başka bir şey değil ![]() ![]() Ve her yakaladığımda kaybettiğimi hissetmemden öteye gitmeyen bekleyişler ![]() ![]() Ve her kaybettiğimde yeniden yakalama çabam
![]() ![]()
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.."yüreğim susmayı öğreniyor" ![]() çok güsel ahah
|
|
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.. |
|
|
#3 |
|
v_o_k_o_
|
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..emegıne saglık ![]() ![]() ![]()
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum.. |
|
|
#4 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Üşüyorum; Alev Alev Üşüyorum..Okuyan gözlerinize sağlık
|
|
|
|