Babanın soyu.. |
|
|
#1 |
|
bonsoir
|
Babanın soyu..Küçük kız annesine sormuş :"İlk insan nasıl dünya ya geldi?" "Allah Hz Adem ve Havva yı yarattı Çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum " dedi annesi Birkaç gün sonra aynı soruyu babasına sordu çocuk"Baba ilk insan nasıl dünya ya geldi?""Binlerce yıl önce maymunlar vardı "demiş "Bizlerde o evrim geçirmiş maymunlardan türedik "Bu iki farklı cevap karşısında kızın kafası karışmış ,annesine :Nasıl olur anne ,sen ilk insanın Allah tarafından yaratıldığını söylüyorsun,babam ise maymunlardan geldiğini söylüyor ???karıştırıyorum![]() ![]() ![]() Annesi sevgiyle kızına yaklaşır ve :"Şaşıracak bir şey yok yavrum ,ben kendi ailemin geçmişini anlattım Baban da kendi aile geçmişini anlatmış sana Ayrıca babana sor bakalım baban maymunların Şempaze türünden miymiş ,yoksa bonobo türündenmi??? |
|
Cevap : Babanın soyu.. |
|
|
#4 |
|
tiryaki5759
|
Cevap : Babanın soyu..Ömrsn gerçekten güzel bir mesajdı ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Ecyad
|
Cevap : Babanın soyu..merhaba gülen bayan benim babamın soyu da sopu da insan dan geliyor kim maymundan geldiğini iddi a ediyorsa etsin
|
|
|
|
#7 |
|
bonsoir
|
Cevap : Babanın soyu..Bu sadece bir espiriydi sevgili Ecyad ,neden üstünüze alındınız ki anlamadım ![]() ![]() Saygılar![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Ecyad
|
Cevap : Babanın soyu..yooo ben üzerime alınmadım ki neden öyle bir hisse kapıldınız ben de espri yapmıştım sadece![]() ![]() !
|
|
|
|
#9 |
|
bonsoir
|
Cevap : Babanın soyu..merhaba gülen bayan benim babamın soyu da sopu da insan dan geliyor kim maymundan geldiğini iddi a ediyorsa etsin Böyle bir mesaj olunca yanlış anladığınızı zannettim saygılar:56:58
|
|
|
|
#11 |
|
v_o_k_o_
|
Cevap : Babanın soyu..güzel olmuş elinize sağlık
|
|