![]() |
Çekin Giidin Artık !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
Çekin Giidin Artık !!!Dökün bütün yalanlarınızı ,dilinizde ne kadar varsa
Kendinize bile söyleyemediğiniz ne varsa kusun Ya da Bilipte sakladıklarınızı dökün bu gece Bir köşeye çöküp ağlarken ben, Gelin yanıma yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Omzuma dokunup , neyin var deyin ![]() ![]() ![]() Acıyormusun deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl acıdığımı ,nasıl acıttığınızı bile bile Geçin karşıma dimdik durun ayakta ,geçek deyin utanmadan Avucumu açayım ,ellerime bırakın yalanlarınızı , Avunayım yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmayacağını bile bile yine kandırdın beni ![]() ![]() ![]() Pis pis gülümseyin ![]() ![]() ![]() İnandı yine deyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine iyi olacağını sanıyor deyin ![]() Kendimizden yaptık o da yalanlara inanıyor diyin ![]() Bırakıp gidin beni o karanlık köşelerde Avuçlarımda yalanlarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben doğrularımla o köşede ağlamak istiyorum Çekin yalancı ilgilerinizi ,yaşanmışlıklarınızı üstümden Yalan çümlelerinizi"Seni seviyorum"larınızı istemiyorum Söylediğinizde ne kadar iyi hissettiriyorsa o yalanlar kendimi , Çöküşümüde o kadar hızla hızlandırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yalan olduklarını anlayınca okadar acıtıyor "Seni seviyorum" larınız ![]() ![]() ![]() ![]() Bile bile kırmak için yaptığınızı bilerken ben ![]() ![]() ![]() Kırmaya ,mahvetmeye odaklanmış hayatlarınız çünkü Başkalarının yaptıklarını suçu olmayanlardan çıkarmaya Çekin Gidin Başımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın sahte gülümsemelerinizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın pis yalanlarınızı avuçlarımdan Çekin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() DostÇa KalıN:56:58 |
![]() |
![]() |
|