![]() |
Lâik Miyim, Değil Miyim? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Lâik Miyim, Değil Miyim?Evet, sevgili gençler, daima benim gibi konuşmaya çalışın ![]() çeşm-i bülbül kadar naziktir, yere düşürüp kırmayalım ![]() hâkim sordu ![]() "-Kuzum Necip Fazıl, zapta geçirmeyeceğim, hükümde de esas teşkil etmeyecek, şahıs olarak, dost olarak, dostluğa kabul ediyorsanız, bir sual soracağım ![]() "-Buyursunlar ![]() Dedim ![]() "-Siz lâik misiniz, değil misini?" Dedim ki: "-Efendim, böyle sual olur mu? Ben belki bunun için huzurunuzdayım ![]() şartla cevap veririm ![]() şartıyla ![]() ![]() ![]() Ve devam ettim: "-Ben Allah'a inanıyorum, yani Halik'a ![]() ![]() ![]() Bütün âlemlerin Rabbına ![]() ![]() ![]() dünyanın dışında kabul edeyim ![]() verin!" Dikkat edilirse burada bir incelik var; lâik miyim, değil miyim, sen karar ver! ![]() ![]() (İslâm Ve Öbürleri'nden) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lâik Miyim, Değil Miyim? |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Lâik Miyim, Değil Miyim?laikmiyiz değilmiyiz boşverelimde Allaha layık bi kulmuyuz değilmiyiz onu düşünelim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Lâik Miyim, Değil Miyim?sorunda bu zaten sevgili bbk=) yorumun için teşekkür ederim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Lâik Miyim, Değil Miyim?laiğiyle yaşşayalımda |
![]() |
![]() |
![]() |