![]() |
Beni Bekleyen Var Mı ? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Beni Bekleyen Var Mı ?Bir dağ başında,bir deniz kıyısında,mum ışığıyla aydınlanmış izbe odalarda
![]() ![]() Veya rengarenk ışıkların yanıp söndüğü,ölçüsüz çığlıklarla dolu şarkılı türkülü salonlarda ![]() ![]() Beni bekleyen var mı? Elinde bir gül,dudaklarında tebessüm;ölüm gibi ![]() ![]() Ve sonra alışmadığım iklimlerde ![]() ![]() ![]() ![]() " Kim o?"diye her gürültüye seslenip,"Ben geldim!"cevabını benim dudaklarımdan duymak isteyen ürpertili bir yürek ![]() ![]() Var mı? Bilemem ![]() ![]() Bir istasyon ![]() ![]() Bütün trenler kalkmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaman bacalı simsiyah eski bir tren,gar binasının yanında hayalet gibi duruyor ![]() Trene dalmış gözlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani rüyalarda kaçamaz ya insan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok derinlerden bir düdük sesi duyuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben herşeyini kaybetmiş,yedi yaşında bir öksüz gibiyim şimdi ![]() Bakmak istemiyorum karanlığa ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bekleyen var mı? Ben gidemezsem bile bana gelecek ![]() ![]() Veya"Sen gelmezsen ölürüm"diyecek olan ![]() ![]() Gözlerim kapalı ![]() ![]() ![]() ![]() Derinlerden bir ses daha ![]() ![]() ![]() "Seni bekleyen var;günde beş defa ![]() ![]() Murat Başaran
![]() |
|