Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekleyen

Beni Bekleyen Var Mı ?

Eski 12-16-2008   #1
GöKKuŞaĞı

Beni Bekleyen Var Mı ?

Bir dağ başında,bir deniz kıyısında,mum ışığıyla aydınlanmış izbe odalarda
Veya rengarenk ışıkların yanıp söndüğü,ölçüsüz çığlıklarla dolu şarkılı türkülü salonlarda
Beni bekleyen var mı?
Elinde bir gül,dudaklarında tebessüm;ölüm gibi
Ve sonra alışmadığım iklimlerdeBir başına kararsız;benim gibi
" Kim o?"diye her gürültüye seslenip,"Ben geldim!"cevabını benim dudaklarımdan duymak isteyen ürpertili bir yürek
Var mı?
Bilemem
Bir istasyon
Bütün trenler kalkmışHarabe gar binasının ışıkları sönmüşOrtalıkta kimseler yokVakit akşam üstüBiraz sonra da gece
Kocaman bacalı simsiyah eski bir tren,gar binasının yanında hayalet gibi duruyorBu tren kalkacak mı?Bu tren nereye gider?Beni,beni bekleyene götürür mü?
Trene dalmış gözlerimİçim içimi kemiriyorKaranlıktan sessizlikten,yalnızlıktan korkuyorumHafif bir rüzgar esiyorSanki"Bu Dünya boşaldıBir sen kaldın yalnız başına"diyorDaralıyorumRüzga r alaycıGözlerim trendeDonmuş gibiyim
Hani rüyalarda kaçamaz ya insanAvazı çıktığı kadar bağırmak isterAma ağzını açamazKaçıp kurtulmak ister,adımını atamazİşte öyle
Çok derinlerden bir düdük sesi duyuyorumYüreğim cız ediyorBu sesi benden başkasının duymadığınaeminimSonra o eski trenin tekerlekleri usul usul dönmeye başlıyorBacasında belli belirsiz bir dumanHeyecan basıyor yüreğimeTren önümden geçiyorŞaşkınım,heyecanlıyım, korkuyorumKayboluyor tren
Ben herşeyini kaybetmiş,yedi yaşında bir öksüz gibiyim şimdi
Bakmak istemiyorum karanlığaGörmek istemiyorum istasyonun bomboş haliniKapıyorum gözlerimi
Beni bekleyen var mı?
Ben gidemezsem bile bana gelecek
Veya"Sen gelmezsen ölürüm"diyecek olan
Gözlerim kapalıSanki terkedilmişimSanki dünyam yıkılmışSanki yalnızım
Derinlerden bir ses dahaTrenin boğuk uğultusu gibiBeni bana çağırıyor:
"Seni bekleyen var;günde beş defa"

Murat Başaran

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com