![]() |
Anteplilere bi soru |
![]() |
![]() |
#1 |
blackflow
|
![]() Anteplilere bi soruArkadaslar antep-islahiyeliler Kürtmü acaba can alıcı bi konu cevap yazabilirmi konu hakkında bilgisi olanlar ![]() ![]() ![]() Şimdiden tşkler ![]()
Önümde ağır 1 kapı,ardında okyanus var Ben zaten suda doğmuşum,kapıyı açmam gerek İşte o an biri geliyor,tutuyor kulağımdan Gözü anahtar deliğinde,bak diyor sadece burdan ![]() ![]() 1 ileri,1 geri her adım bu kapının ardı demek ![]() ![]() Sonunda boğulmak olsa da;benim o sularda yüzmem gerek ![]() Anahtar deliğinden görünen bu küçücük manzara Sana yetiorsa yetsin benim o sularda yüzmem gerek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Anteplilere bi soru |
![]() |
![]() |
#2 |
punisher
|
![]() Cevap : Anteplilere bi sorukürtmü derken kürt gibi görünen yahudi veya ermeni toplulugumu ben orasını çözemedim konu hakkında da gerçi bilgim yok ama soru imalı sorulmuş sanırım :)
![]() |
![]() |
Cevap : Anteplilere bi soru |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Anteplilere bi soruantepliyim ancak kürt değilim ![]() ![]() ![]()
![]() |
|