![]() |
Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yer |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Sözün Bittiği Kanın Donduğu YerPKK terörünün nasıl olup ta bir türlü bitmediğini bir bölgede çarpışan bir asteğmenin günlüğünden ![]() Bir Asteğmenin Günlüğünden : Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yer Bu yazıyı sizinle paylaşıp paylaşmamak arasında kaldım aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözün bittiği kanın donduğu yer! PKK terörünün nasıl olup ta bir türlü bitmediğini bir bölgede çarpışan bir asteğmenin günlüğünden acı dolu itiraflarla okumak ister misiniz? Bir asteğmenin günlüğünden: Terör niçin bitmiyor? Aktütün Karakolu'na yönelik terör saldırısı için 5 ![]() ![]() Değil beş, yüzlerce saldırı olmuş bu karakola ![]() ![]() Aynı kaynaklar PKK'lı teröristlerin son saldırı için 45 günlük ağır silahların katırlarla bölgeye yığıldığı ve bunca hazırlıktan ancak sonra saldırdıklarını söylüyor ![]() Bu demek ki Aktütün'e saldırı olacağı Dağlıca'ya yapılan saldırı gibi önceden biliniyor, istihbarat ediliyordu! PKK'lılar askerin gözü önünde saldırı hazırlıklarını yaptılar! Kim kusurlu kim değil, artık bunun çok fazla önemi yok ![]() Ölen öldü ![]() ![]() Ancak ![]() ![]() ![]() ![]() Dağlıca komutanı Onur Dirik youtube'a düşen ses kaydında Dağlıca da görev yaparken şehit olan bir asteğmenin günlüğünden de bazı bölümleri okuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarbay Onur Dirik okuyor: Şehit asteğmenin günlüğü: "Bugün var ya aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümüzün önünden on katır on kişi geçiyor, gidelim öldürelim diyoruz göndermiyorlar ![]() Helikopter çağırıyoruz yollamıyorlar ![]() Bi de bunun üzerine adamları telsizlerinden de dinliyoruz ![]() ![]() Adamlar resmen önümüzden geçiyor ![]() ![]() Yarbay Onur Dirik burada okumayı kesip "Of of ![]() ![]() ![]() ![]() "O sabah sana demiştim ya terörist ve dolu katırlar gördük bir şey yapamadık diye, şerefsizler ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler yüklerini boşaltıp geri döndüler ve biz gene bir şey yapamadık ![]() Emir vermedi üstlerimiz ![]() Gene gidelim dedik bırakın gitsinler dediler ![]() ![]() Ne kadar saçma bir şey ![]() ![]() On tane adam vardı, parçalardık şerefsizleri ![]() ![]() Şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aktütün Karakolu vurulduktan şehitler verildikten bir gün sonra kamuoyuna duyuruluyor, hükümet bilgilendiriliyor ![]() Söyleyecek başka söz yok ![]() NUH GÖNÜLTAŞ/BUGÜN
![]() |
![]() |
Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yer |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu YerBenzer olayları,doğuda askerlik yapmış abilerimiziden de duymuştuk,çok şey söylemek isterdim ama derdimizi anlatmak istediğimiz gibi değil,anlamak istedikleri gibi anlayacak arkadaşların varlığı gereksiz polemiğe itebilir bizi,o yüzden yukarıda ki alıntı doğru olmasa da,canlı tanıkların sözleri,konuyu doğruluyor,yazık demekten başka yapabileceğimiz birşey yok ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yerevet yazı gerçeken çok duygusal ve tek yönlü bakıldığında gerçekten durum vahim gibi görünüyor ![]() ![]() ![]() ![]() Allah ölen şehitlerimizin mekanını cennet etsin inşaallah ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yerbbk yorumunu gerçekten anlamadım,istihbaratçının görevi yapılacak olan operasyonları olmadan masum kanı dökülmeden bildirip,gerekli önlemleri ilgili mercilerin almasını sağlamak değilmidir?Sanırım siz,100 terörist için 17 şehit verilebilir diyorsunuz,oysa 1000 terörist 1 şehit değerinde değildir,1 şehit verdikten sonra aldığınız intikamın hiç bir anlamı yoktur ki zaten söz konusu saldırıları yapanlar ellerini kollarını sallayarak geziyorlar,yani sözünü ettiğiniz istihbarat bunu engelliyemiyorsa,istihbarat yapmanın nasıl bir anlamı var açıklayabilirmisin? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu Yeranlatmaya çalıştığım şey 100 tane için 1 taneden vazgeçmek yada o 100 tanenin tamamından vazgeçmek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu YerBazı Paşaların rütbe alması buradaki erlerin şehit şayısına bağlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu YerAlıntı:
Ben 0 kayıpla 1000 hainin kellesini seçerdim,göz göre göre haberim olmasına rağmen 1 vatan evladından bile vaz geçmezdim ![]() ![]() ![]() ![]() Açığa çıkmasın diye,uğruna onca şehit verilen istihbaratçılar bugün nasıl oluyor da hala bekleneni veremediler,işte ben bu yüzden 10 kişi verir 100 kişi alırım lafına katılmıyorum! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Sözün Bittiği Kanın Donduğu YerŞu yazıyı okudum inanın gözlerimden akan yaş önemli değil kalbim ağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|