![]() |
Geliyorlar- (İlluminati Kartları) |
![]() |
![]() |
#1 |
karamela
|
![]() Geliyorlar- (İlluminati Kartları)Geliyorlar- (İlluminati Kartları) Ön bilgi olarak eklemem gerekirse, İlluminati 1995 yılında paravan şirketi “Illuminati Card Game” isimli bir oyun setini piyasaya sürdüİlluminati kartları |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları) |
![]() |
![]() |
#3 |
karamela
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)teşekkürler sevgili kaplan beni en çok sertab şaşırtmıştı alanen bariz şekilde belliydi bu konu ve haarp hakkında kimlerin bilgisi var ise paylaşsın lütfen zira gözümüzden kaçanları görmemize yardımcı olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
karamela
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)İlluminati nedir? Giriş (utku şen blog) Son yıllarda popüler kültür bize pek çok geyik malzemesi verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu yazı Deccal ve Illuminati bağlantısının oluşturmak istediği Yeni Dünya Düzeni (New World Order) üzerine olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amacım size bu konuda gerekli temel bilgileri vermek ve düşünmenizi sağlamak ![]() ![]() ![]() Yazının içeriği dini olsa da, dinle ilgilenmeyen insanların da okumasını öneririm ![]() ![]() Şimdi biraz yazının planından bahsedeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tanımlar Bu bölümde, yazıda değineceğim kavramların tanımlarını ve açıklamalarına yer vereceğim ![]() ![]() Şeytan ve Yardımcıları Şeytan’ın Allah tarafından cennetten kovulma hikayesine tanımları yaptıktan sonra yer vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) İblis (Lucifer): Şeytanların lideridir ![]() ![]() ![]() 2) Şeytan (Satan): İblis’in yardımcısıdır ![]() ![]() 3) Diğer Şeytanlar (Devil): İnsanları kötü yola saptırmakla görevlidirler ![]() 4) Kötü Cinler ve İnsanlar (Demon): Tanrı’yı terkedip iblise itaat eden kısımdır ![]() Şeytan’ın hiyerarşisini böyle tanımladık ![]() 61- Hani meleklere Adem için saygı ile eğilin” demiştik, onlar da saygı ile eğilmişlerdi ![]() ![]() 62- Yine demişti ki: “Benden üstün tuttuğun kişi bu mu, söyler misin? And olsun eğer bana kıyamete kadar vakit verirsen, onun soyunu, pek azı hariç, azdırarak kontrolüm altına alacağım ![]() 63- Allah şöyle dedi: “Çekil, git” ![]() ![]() 64- “(Haydi) onlardan gücünün yettiğinin ayağını çağrınla kaydır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65- “Şüphesiz, (gerçek) kullarım üzerinde senin hiç bir hâkimiyetin olmayacaktır ![]() Bu olaydan sonra iblis Tanrı’ya olan inadı ve kibiri yüzünden tüm insanlığı doğru yoldan çıkarma, kendi kontrolü altına almayı hedeflemiştir ![]() -Şeytan’a göre, Tanrı’ya gerçekten vefalı, sadık tek bir kişi bile yoktur ![]() ![]() -Şeytan’ın insanlara da vaadi şudur: “Allah size herşeyi kısıtlamakta şartlar koşmaktadır, ben size herşeyi, ahlaki değerler olmadan özgürce yaşama hakkı veriyorum” Deccal Deccal (antichrist) ahir zamanda dünyaya inecek olup, insanlığı Tanrı’nın yolundan saptırarak bütün dünyaya savaş, açlık ve sapkınlık yayacak olan kişidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Hz ![]() “Hiçbir peygamber gönderilmemiştir ki, ümmetini tek gözü kör, çok yalancı Deccal ile korkutmuş olmasın ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca bu hadis illuminatinin simgesinin neden tek göz olduğunu açıklıyor o meseleyi bir sonraki başlıkta inceleyeceğiz ![]() “İsa, deccali öldürdükten sonra iki kişi arasında düşmanlık kalmaz” Bu hadis de bize deccalin ölümünden sonraki dünyayı tanıtıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Illuminati Deccal’in dünyayı kontrol altında tutmak için 1776 yılında kurduğu gizli örgüttür ![]() ![]() ![]() Simge ve Ritüeller Illuminati logo olarak üçgen içinde tek göz (deccalin tek gözlü olmasıyla ilgili) , piramit, pergel ve cetvel kullanır ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ayinlerde bulunmuş birinin ropörtajı: http://www ![]() ![]() Bunun yanısıra “Devil Horn” yani şeytan boynuzu denilen el işareti de illuminatinin simgelerindendir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihsel Süreç Yukarıdaki kısımlarda belirttiğim gibi iblisin amacı, bütün insanlığı kendi kontrolü altına almak ![]() 1) Çok büyük bir ekonomik güç 2)Kısa sürede çok sayıda insanı etkileyebilecek bir iletişim ağı Ekonomik güç dünyaya hükmetmek için olmazsa olmazdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antik Mısır Uygarlığı Bilim kurgu hikayelerine en çok konu olmuş uygarlık tartışmasız mısır uygarlığıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yazının başlarında bahsettiğim şeytanın, insanlara aşılamaya çalıştığı din anlayışını, ilk defa burada görüyoruz: Tanrıya ihtiyacın yok, sen zaten kendinin tanrısısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bugün artık bildiğimiz satanizmin simgelerinden olan korkunç suratların, motiflerin temelleri o zamanlardan atılmış *Piramitler bütün gizemini bugün bile korumaktadır ![]() -Hani sürekli bir soru vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Piramit, tek göz, put şeklinde figürler ve satanist ritüeller yine ilk defa bu dönemde deccalin simgesi haline gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Antik Mısır Uygarlığını tekrar kısaca özetlersek; deccalin etki ettiği, yönettiği ilk devlettir ![]() ![]() Britanya İmparatorluğu (İngiltere) Gelelim tarihin ilk ve en büyük emperyalist güçlerinden olan İngiltere’ye ![]() ![]() ![]() *İngiltere 1600′lerden beri Batı Avrupa’nın en güçlü devleti konumundadır ![]() *Ele geçirdiği ülkelerin yer altı kaynaklarını ve iş gücünü kullanarak kendine geniş bir ekonomik güç sağlamıştır ![]() ![]() *Defalarca bahsettiğim gibi deccal geniş kitlelere ulaşmak için her hükmettiği devlette, teknolojiyi sonuna kadar ilerletmeye çalışmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İngiliz Devletindeki Illuminati Simgeleri Deccal nasıl ki mısır devletinde simgelerini, ritüellerini ortaya koyduysa, daha sonra hükmedeceği devletlerde de o adeti sürdürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Sonra on boynuzlu, yedi başlı bir canavarın denizden çıktığını gördüm ![]() ![]() “Gördüğüm canavar parsa benziyordu ![]() ![]() “İnsanlar canavara yetki veren ejderhaya taptılar ![]() ![]() “Kutsallarla savaşıp onları yenmesine izin verildi ![]() ![]() “Bu konu bilgelik gerektirir ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi İngiliz Kraliyet Arması’na bir göz atalım (arma oynama olmaksızın birebir wikipedia’dan alındı) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
karamela
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)Şimdi İngiliz Kraliyet Arması’na bir göz atalım (arma oynama olmaksızın birebir wikipedia’dan alındı) ![]() Bu da İngiliz istihbarat teşkilatı olan MI5′ın logosu ![]() ![]() ![]() Mısır uygarlığı kısmında bahsettiğim başka bir simge daha vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aztek Uygarlığı Deccal, Brityanya Krallığı ile Avrupa ve Afrika’ya hükmederken; daha güçlü bir devletin çalışmalarını yapıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deccalin aztek uygarlığını kurmasının amacı dünyaya hükmetmek değil, amerika kıtasında kurmak istediği büyük devlet için altyapı hazırlamaktı ![]() Amerika Birleşik Devletleri Sonunda geldik yazının en önemli kısmına ![]() ![]() ![]() ![]() *ABD 4 Temmuz 1776 yılında kurulmuştur (Dikkat ediniz Illuminati’nin kuruluşuyla aynı tarih) *Deccal amerikanın politikasını da ingilterede olduğu gibi emperyalizm ve kapitalizm üzerine kurmuştur ![]() *Kapitalist sistem deccal için en ideal ekonomik sistemdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Bu ekonomik düzenin en büyük rakibi komünizmdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amerika’daki Illuminati Simgeleri Deccal bütün devletlerinde yaptığı gibi amerikada da kendi simgelerini sıkça kullanmakta ![]() 1 Dolar Deccal, ilk defa kendi simgesini bu kadar cesur ve net olarak bir dolar üzerinde kullanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak şu nokta çok ilginç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skull and Bones Tarikati Skull&Bones (kafatası ve kemikler) tarikati 1832 yılında Yale Üniversitesi kampüsünde kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eski başkan John F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Deccal Amerikası Bütün Dünyayı Nasıl Kontrol Altında Tutuyor Deccal dünyayı iki şekilde kontrol altında tutmakta ![]() ![]() ![]() ![]() Illuminati Kartları ve HAARP Silahı ![]() ![]() ![]() Nikola Tesla ismini aşağı yukarı herkes bilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() Amerika 1993 yılında, sözde iyonosferin davranışlarını incelemek için; özde deprem ve iklim değikliğine yol eçen silahı geliştirmek için HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) projesini başlattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dev Şirketler Amerika’nın dünya ekonomisini nasıl elinde tuttuğunu herkes az çok biliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Illuminati simgeleri çok önemli olmasa da büyük şirketlerin içinde yer almakta (çok önemli değil dedim çünkü, bu şirketlerin yol açtığı kültürel ve ekonomik zararları göz önünde bulundurursak simgelerin hiçbir önemi yok) Bu resimlerde Coca Cola’da ve Philip Morris’teki göndermeyi görememiş olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Medya ve Televizyon Dizileri Illumunatinin diğer büyük silahı da medya ve televizyon ![]() ![]() “temel amaç televizyon ve diğer araçlarla dayatılan fikirleri kendi fikrinizmiş gibi sahiplenmemiz” Medya, geniş kitleleri yanlış giden olaylara karşı uyuşturmak için en etkili silahtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Medyanın bize nasıl fikir aşıladığını bir örnekle daha iyi anlayalım ![]() İnsanların çoğu bu konuda farklı şeyler düşünebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir diğer silah da televizyon dizileri ![]() ![]() ![]() ![]() Hollywood Amerikanın başka bir başka silahı da sinemadır ![]() ![]() Hollywood kelimesinin ne anlama geldiğine bir bakalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hollywood’un bize nasıl fikir aşıladığını bir örnekle anlamaya çalışalım ![]() ![]() ![]() *Uzaylılar varsa sizce neye benziyorlar *Eğer bir gün uzaylılar dünyaya saldırırsa sizce insanlığı kim koruyacak? Bu sorulara eminim ki insanların %95′i aynı cevapları verecek ![]() ![]() ![]() Peki bu fikirler beynimize nereden yerleşti? Hayatımızda hiç uzaylı gördük mü, ya da hiç gerçek bir uzaylı görüntülendi mi? Cevap hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çizgifilmlerde de durum değişmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesela ben bir yetişkin olarak bile şu çizgifilmi izleyince ürperdim, ruhum karardı ![]() Hollywood Filmlerinde Illuminati Simgeleri Hollywood filmlerinde illuminati simgeleri çok yaygın kullanılmaktadır |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
karamela
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)Hollywood’un çoğu illuminati’ye teslim olmuş durumda ![]() ![]() ![]() ![]() The Matrix: Filmde mehdi(neo), mesih(morpheus) ile deccal’in(agent smith) savaşı bilim-kurgu yoluyla anlatılmış ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzüklerin Efendisi: Burada mehdi-deccal öğelerini daha net görüyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Star Wars: Bu filmde de iyiyle-kötü arasındaki savaş çok net anlatılmakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harry Potter: Seçilmiş kişi (mehdi) Harry Potter’ın deccali temsil eden Voldermort ile olan savaşını anlatmakta ![]() Lost: Dünyanın en popüler televizyon dizilerinden olan lost’un son sezonu, yine yukarıda anlattığım filmlerdeki gibi iyilik-kötülük savaşı üzerine kuruluydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müzik Endüstrisi Edit:Bu konuyla ilgili ayrıca bir yazı yazdım ![]() ![]() Gelecekte Ne Olacak? Deccal her ne kadar dünyanın önemli bir kısmını ele geçirmiş olsa da, henüz dünyanın tek lideri olamadı ![]() ![]() ![]() ![]() Sahte Uzaylı İstilası Yukarıda, medyanın ve hollywood’un bizi sürekli uzaylı konusunda etki altına almaya çalışmasından bahsettim ![]() ![]() ![]() Ama ilginç nokta şu ![]() ![]() Bugün biliyoruzki Hitler 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peki bu olay ne zaman olur diyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu konuda anti-illuminati’ci, barış insanı ve yürekten sevdiğim Michael Jackson da bir açıklama yapmıştı ![]() ![]() Ayrıca bir başka dayanağım da, yukarıda bahsettiğim illuminati kartları ![]() ![]() ![]() ![]() Zombi Ordusu Açıkçası bu teorimin gerçekleşeceğine pek inanmıyorum, yani inanmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu teoriyi Metallica grubunun All Nightmare Long adlı şarkısına çektiği klipten ilham aldım ![]() ![]() ![]() Illuminati kartlarında bununla ilgili bir gönderme de var ![]() Deccal’in Ölümü ve Altın Çağ “İsa, deccali öldürdükten sonra iki kişi arasında düşmanlık kalmaz” – Hz ![]() Bütün semavi dinlerin anlattığı deccal seneryoları aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son Bu yazıda size kendi fikirlerimi, çeşitli kaynaklar sunarak anlatmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Yazıyı okudum, ben de iyilerin yanında yer almak istiyorum, ne yapmalıyım diyorsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazıyı Allah’ın iblise söylediği bir sözle bitirmek istiyorum 65- “Şüphesiz, (gerçek) kullarım üzerinde senin hiç bir hâkimiyetin olmayacaktır ![]() Allah hepimizi o gerçek kullardan eylesin alıntı kaynak Deccal, Illuminati ve Yeni Dünya Düzeni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)Sizce evreni yaratan Rabbimizin izni dışında gerçekleşebilecek bir olay varmıdır?Ona göre düşünüp yorum yapın ve anlatılanlara ona göre itibar edin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Kayıtsız
|
![]() Cevap : Geliyorlar- (İlluminati Kartları)Pagan işareti olarak adlandırılan işaretlere nasıl inanmak isterseniz o şekilde değerlendirirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|