![]() |
Benim Örtüm GÜL Kokar... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Benim Örtüm GÜL Kokar...![]() Benim örtüm GÜL kokar ![]() ![]() ![]() Gül yüzlülerin kirini gülsuyu kokan gözyaşları alır&Ve damla ,damla gül dökülen ellerde gül kokusu kalır ![]() Tohumu eken bilir, Göz yaşın döken bilir, Gül kadrin diken değil, Çileyi çeken bilir, Ve ey gözyaşım, Bulutuna sadık yağmurlar gibi gel, ve kadim bir dostu uğurlar gibi git Geceyi içine döken tomurcukların yeşiliyle gel; goncayı açılsın diye bekleyen bülbülün diliyle gitBülbüller konan dallarda yaprak gibi gel, ve derinlerde bendini yıkan bir ırmak gibi git ![]() Ve ağlamaktan korkma gözüm! ![]() ![]() Ağlamak hassas ruhların ferahlama gayreti ve vicdan da yanan ateşi göz yaşlarıyla söndürme hamlesidir ![]() MADEM Kİ GÖZYAŞI BİR KUTLU DEMDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir ateş düşünün, dumanı âh ile çıkar da külleri göz yaşına karışır yaHayat bir mum alegorisidir hani, mumun başındaki yanış gözde yaş olur da gözyaşı alevle barışır yaAlev can ipliğini yakınca, acıdır ki, bedenini eritir de mumun, su ile alev birbiriyle yarışır ya Gözyaşıdır ki yıkayarak yakar, yakarak yıkar ![]() ![]() Şaire unuttuğu mısrayı bir gözyaşı hatırlatır, şehrazad üveyikler uçuran acıları bir gözyaşı anlatır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENİM DAVAM BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMÜDİM KIRILGAN OLSUN Bütün boşluklarını sen doldurdun ömrümün Söylenmedik sözler yerine sen vardın yanımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir gözyaşı, gül mevsiminde güle karşı akarsa aşk olur adı; sevgiyi damıtır en derin yerinden ![]() ![]() ![]() Bir gözyaşı, bir cevherdir ateşten kaynayan ve alev gibi yanan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Benim Örtüm GÜL Kokar... |
![]() |
![]() |
#2 |
selin789
|
![]() Cevap : Benim Örtüm GÜL Kokar...teşekkürler
![]() |
Cevap : Benim Örtüm GÜL Kokar... |