Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fbahçe, haberleri

F.Bahce Haberleri

Eski 11-15-2008   #1
hayko26

F.Bahce Haberleri

Transfer açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü, şu anda hiçbir futbolcuyla transfer çalışmalarının olmadığını açıkladı Kulübün resmi internet sitesinde ''Transfer çalışmamız yoktur'' başlığıyla yapılan açıklamada, bugün bazı gazetelerde Fenerbahçe'nin bazı yabancı ve Türk futbolcularla temas halinde olduğu ve bu oyuncuları transfer etmek istediğinin yazıldığı belirtilerek, ''Bu haberler doğru değildir Kulübümüz şu anda hiçbir futbolcu ile görüşmemekte, hiçbir futbolcunun transferini düşünmemektedir'' denildi
Bu arada, yine kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, kulüp asbaşkanlarından Ali Koç'un Nihat Özdemir'in yerine başkan vekilliği görevine getirildiği şeklindeki haberin de doğru olmadığı, Nihat Özdemir'in başkan vekilliği görevini sürdürdüğü kaydedildi

Cevap : F.Bahce Haberleri

Eski 11-15-2008   #2
hayko26

Alex ve Güiza oynayacak mı?

Süper Lig'de hafta sonunda sahasında Ankaraspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Alex ve Guiza'nın durumu bugün netleşecek
Fenerbahçe Sağlık Kurulu Başkanı Ömer Taşer tarafından kontrolden geçecek olan iki yıldızdan Alex'in, Ankaraspor maçında riske edilmeyeceği belirtildi Guiza'nın ise kontrollerin ardından bugün ve yarın topla çalışmasının beklendiği ve büyük ihtimalle Ankaraspor maçına kadar yetişeceği ifade edildi
EMRE YA DA SEMİH ALEX'İN GÖREVİNİ ÜSTLENECEK
Ankaraspor maçında Alex'in yokluğunu nasıl dolduracağına karar vermeyen teknik direktör Aragones ise, bugün PAF takımı ile yapılacak maçın ardından kararını verecek Guiza'nın oynaması durumunda Alex'in görevini Semih'e vermeyi planlayan İspanyol teknik adam, Guiza'nın Ankaraspor maçına yetişememesi durumunda ise Semih'i forvete çekip, sakatlıktan çıkan Emre Belözoğlu'na Alex'in görevini vermeyi planlıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #3
hayko26

''4-1 Yanın Sarı Lacivert''

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi ürünlerinin satışlarını gerçekleştiren Fenerium, sarı-lacivertli taraftarlar için iki büyük sürprizli kampanya başlatıyor Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 14 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında Fenerium'a gelen ve 150 YTL veya üzeri alışveriş yapan herkes, anında taraftar forması kazanacak Bu kampanyanın adı ''Fenerium'dan Alışveriş Yap, Formayı Kap'' olarak belirlendi
Ayrıca 14-30 Kasım tarihleri arasında Fenerium mağazalarından yapılacak alışverişlerde, 4 adet tekstil ürünü alana, almış olduğu bu 4 ürün arasından en düşük fiyatlı olanı hediye edilecek Bu kampanyanın adı da, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı 4-1 yenmesine atıfta bulunarak, ''4-1 Yanın Sarı Lacivert'' olarak duyuruldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #4
hayko26

Yabancılar İstanbul için ne dedi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Yayınları tarafından hazırlanan, ''Yabancı Sporcuların Gözüyle İstanbul'' kitabında Fenerbahçeli futbolcular Alex de Souza ile Roberto Carlos'un görüşlerine de yer verildi Önümüzdeki günlerde tanıtımı yapılacak kitapta, İstanbul'da yaşamış veya İstanbul'u ziyaret etmiş teknik adam ve sporcuların kent hakkındaki görüşlerine yer verilirken, Samandıra Tesisleri'ni ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Kültürel Projeler ve Tanıtım Müdürü Hasan Işık, kitapta görüşleri yer alan Alex ve Roberto Carlos'a bilgi verdi
Kitapta, bir çok sporcu ve teknik adamın yanı sıra Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Abdullah Gegiç, Christoph Daum, Todor Veselinoviç, eski sarı-lacivertli futbolcular Elvir Boliç, Mateja Kezman, Nicolas Anelka, Pierre Van Hooijdonk, Radomir Antiç, Uche Alozie Okechukwu ile Fenerbahçe Ülker antrenörü Bogdan Tanjevic'in İstanbul hakkındaki görüşleri de yer alıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #5
hayko26

"FBahçe'ye para için gelmedim"

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli takıma para için gelmediğini, İngiltere'de ne kadar kazanıyorsa Türkiye'de de aynı parayı kazandığını söyledi Emre, Fenerbahçe Alt Yapı Derneği'nin aylık yayınlanan ''Koşan Adam'' adlı dergisinin Kasım sayısında yayınlanan röportajda, Türk medyasının gösterdiği gibi bir Emre olmadığını belirterek, ''Hakkımda, 'para için Fenerbahçe'ye gelmiş' diyorlar Ben İngiltere'de ne kadar para kazanıyorsam Türkiye'de de aynı parayı kazanıyorum Fenerbahçe'ye para için gelmedim Aziz Yıldırım olduğu için geldim Ailem Fenerbahçeli olduğu için buraya geldim Çocukluğumda Fenerbahçeliydim Çocukluğumda bir Fenerbahçeli olarak? Fenerbahçe takımına geldiğim için çok mutluyum'' dedi
''Medya ile ilişki kurmak özellikle bu dönemde kendinizden çok taviz vermek demek'' diyen Emre, şöyle devam etti:
''Basında belki de çok sevmediğim insanlar olsa da, ki sevdiğim insanlar da var Onlarla bile oturup konuşmaya uzlaşmaya varmaya hazırım Fakat onlar işi gerçekten çok çıkılmaz noktaya sürüklemeye başladılar Kendi kulübümün taraftarına karşı bile beni direkt hedef gösterdiler Milli takımın ve Fenerbahçe'nin menfaatleri söz konusu olduğu için? çok büyük kitlelere hitap ettiğimizden her türlü mücadeleye? kavgaya ve gürültüye bile hazırım ama önemli olan bu takımın başarılı olması
Milli maçta basına yapmış olduğum kolu zaten hata olarak kabul etmiştim, özrünü vermiştim Özrümü içimde yaşayamamıştım gerçi sonra yaptıklarımdan dolayı Biz yine onların içindeki düzgün insanlardan, büyüklerimizden dolayı özür dilemiştik İsviçre maçında da yapmadığım etmediğim bir kavgadan dolayı 6 maç ceza aldım 4 maça düşürdüler Milli maçta yine otobüste Gökdeniz ile bir tartışmam oldu, kavgaya çevirdiler Yine devam ettiler senaryo yazmaya Ben kendimi iyi biliyorum Beni tanıyan insanlar biliyorlar''

-''KRONİK BİR SAKATLIĞIM YOK''-

Emre Belözoğlu, kronik bir sakatlığının olmadığını ama ağır sakatlıklar yaşadığını söyledi
Futbol oynamak isteyen bir Emre olduğunu vurgulayan milli futbolcu, ''Çok ağır sakatlıklar yaşadım Kasığımla ilgili İnter'de oynadığım dönemde bir sakatlığım vardı 15 sene kadar hep o ağrılarla oynadım Akabinde de bu ağrılarla oynadığımdan dolayı adale sakatlıkları gündeme geldi İnsanlar bilmeden çok yorum yapabiliyorlar Kronik bir sakatlığım yok Zaten kronik sakatlığı olan bir futbolcuyu Fenerbahçe gibi büyük bir camia almaz'' diye konuştu

-''BEKLEDİĞİMİN ÜSTÜNDE PUAN KAYBI YAŞADIK''-

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin lige son 10 senenin en kötü başlangıcını yaptığını belirterek, ''Beklediğimin üstünde puan kaybı yaşadık'' dedi
Takımdan 1-2 oyuncunun gittiğini, yeni bir teknik direktörün geldiğini vurgulayan Emre, ''Hocanın oynatmak istediği futbol farklı, futbolcuları ve Türkiye'yi yeni tanıyor Türkiye ligine 75-8 yıllık bir ara verdim? ben bile şu an zorluk çekiyorum Aragones'in de zorluk çekmesi çok normal Eksiklerimiz 2-3 kişi bile olsa fark ediyor Biraz daha fazla mücadele etmemiz gerektiğini hepimiz çok iyi anladık Sadece isimle olmuyor bu işler'' şeklinde konuştu
Emre, Aurelio'nun takımdan ayrılmasıyla ilgili bir soru üzerine, ''Hiç kimsenin vazgeçilmez olduğunu düşünmüyorum Herkesin boşluğunun dolacağını düşünüyorum? futbolcuların başkanın herkesin yeri dolar Aurelio'nun da yeri dolar, biraz zamana ihtiyaç var'' dedi

-''8-9 SENE DAHA OYNAMAK İSTİYORUM''-

Fenerbahçe formasıyla eski takımı Galatasaray'a gol atarsa, çok mutlu olacağını söyleyen Emre, sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmak istediğini kaydetti
Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaşması olduğunu hatırlatan Emre, ''4 yıl sonra 32 olacağım 36-37 yaşına kadar yani 8-9 sene daha oynamak istiyorum'' dedi
Emre Belözoğlu, Alex ve Roberto Carlos gibi oyuncularla birlikte oynamanın çok keyifli olduğunu, saha dışında Burak, Uğur, Semih ile çok iyi anlaştığını kaydetti
Milli futbolcu, Fenerbahçe'ye geldiğinde Yasin'den rica ettiğini ve başkanın da istediği gibi 5 numaralı formayı aldığını anlattı
Teknik direktör Luis Aragones ile çok iyi anlaştığını ifade eden Emre, ''Annemin rahatsızlığında bile beni cep telefonumdan aradı Bu yakınlığı bana hissettirdi Çok önemli bir isim dünya futbolunda Fenerbahçe ve Türk futbolunda bence çok büyük bir şans, inşallah biz de değerlendiririz'' diye konuştu

-''BANA SUNULAN SERBESTLİK ALEX'E GÖRE SINIRLI''-

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de oynadığı mevki olarak kendisine sunulan serbestliğin, Alex'e sunulan serbestlikten daha sınırlı olduğunu söyledi
''Bütün topların bende toplanmasını istemiyorum'' diyen Emre, şunları kaydetti:
''Ben çok fazla oynadığım şu anki mevkide, bir Alex, Semih, Uğur gibi önde olursam? bu sefer benim yanımda oynayan oyuncu çok zorluk çeker Ben onlar gibi oynayamam, onlar gibi oynayacağım zamanlar belki olacaktır Benim arkamda da daha çok mücadele edecek bir oyuncu olursa ben de önde top almak isterim ama mevki olarak bana sunulan serbestlik tabi ki bir Alex'e sunulan serbestlikten daha sınırlı Bu yüzden defansif anlamda da görevim önde oynayan oyuncuya göre daha ağır''
Emre, Guiza'nın çok önemli ve iyi bir oyuncu olduğunu, İspanyol futbolcunun çok gol atacağını düşündüğünü söyledi
Milli futbolcu, ''Avrupa'da bir türlü dikiş tutturamadığını gördüğün için yeniden başlangıç noktasına dönüp? Fenerbahçe'yi bir sıçrama tahtası olarak mı görüyorsun?'' şeklindeki soru üzerine, ''Dikiş tutturamama mevzusu çok doğru değil 7-8 sene kaldım ben orada Dikiş tutturma mevzusu belki 1-2 senelik bir periyotta Inter'de de Newcastle United'da da ben ayrılmak istedim Kimse bizi göndermedi Herkes bizim halimizden hoşnuttu İngiltere'de 85-90 maça yakın oynadım? İnter de de 120'ye yakın maç oynadım Yani toplamda 200'e yakın bir maç oynadım Avrupa'da 7 senede baktığınızda 30 maçlık bir periyoda geliyor senede Sakatlıklar yaşadık tabi ama dikiş tutturamama derken bir geri dönüş kabul etmiyorum Hedeflerim doğrultusunda daha büyük hedefleri olan bir takımı tercih ettim Uçurumun kenarına hiç kimse bile bile gitmez ve ben de uçurumun kenarına geldiğime inanmıyorum? güllük gülistanlık bir bahçeye geldiğime inanıyorum O yüzden buraya geldim ve burada da başarılı olacağıma inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #6
hayko26

FBahçe PAF Takımı'na 4 attı

Turkcell Süper Ligi'nin 11 haftasında Cumartesi günü sahasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, PAF takımıyla oynadığı antrenman maçını 4-0 kazandı
Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı lacivertli futbolcuların bir grubu PAF takımıyla antrenma maçı yaparken, diğer grup yardımcı Antrenör Mendiondo yönetiminde bir çalışma gerçekleştirdi 35'er dakikadan 2 devre olarak oynanan antrenman maçında A takımın gollerini Burak(2), İlhan ve Ali Bilgin kaydetti Antrenman maçında yer almayan oyuncuları ise pas ve şut çalışması yaptı Sakatlığı bulunan Alex, Can ve Güiza saha kenarında düz koşu yaptı Daha sonra Alex ve Can, çalışmalarına tesislerde devam ederken, Güiza topla çalıştı
Fenerbahçe yarın akşam basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #7
hayko26

"Ankaraspor’u hafife almayın"

Galatasaray derbisinden zaferle çıkan Fenerbahçe’de, Luis Aragones futbolcularını sert şekilde uyardı
Herkesin ayaklarının artık yere basması gerektiğini vurgulayan İspanyol hoca, “Lig yeni başlıyor Bizi bu hafta çok zorlu bir rakip bekliyor Ankaraspor’u sakın hafife almayın Artık hepinizin bu maça motive olmasını istiyorum Cumartesi günü Saracoğlu’nda çok farklı bir rakip olacak Dikkatli olmak zorundasınız Galatasaray galibiyeti bize bir şey kazandırmaz Bunların devamı gelmesi lazım” dedi
Dede’yi aldı bir düşünce
Deivid, Emre ve Vederson’un iyileşmeleri Aragones’i tatlı bir sıkıntıya soktu Önceleri sakatlıklar nedeniyle ‘dar kadro’ ile yarışı sürdürmek zorunda kalan tecrübeli hoca, şimdi sahaya nasıl bir 11 çıkartacağını, kenarda kimleri oturtacağını karar kara düşünüyor Alex’in durumu belirsizliğini korurken, Güiza’nın ağrılarının azaldığı ve oynayabilecek duruma gelebileceği belirtildi Dede, Ankaraspor karşısında Kâzım ile Emre arasında da tercih yapacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #8
hayko26

Semih: "Derbiyi unutmalıyız"

Fenerbahçe’nin belki de en ilginç kariyere sahip futbolcusu Semih Şentürk 2008 Avrupa Şampiyonası’na damgasını vuran golcü, 9 yılda büyük başarılara imza attı
Fenerbahçe’de gol kralı oldu, asist kralı oldu Sonradan girdiği maçlarda takımını kurtaran isim oldu Son olarak da Galatasaray maçında ilk kez bir derbide kaptan çıktı ve farklı galibiyete tanık oldu Şımarmayan, küsmeyen yapısıyla herkesin takdirini kazanan Semih, artık derbiyi unutmaları gerektiğini söyledi Bundan sonraki öncelikli hedeflerinin, önlerindeki tüm maçlardan üç puanla ayrılarak, rakiplerinin de puan kaybetmesiyle 16 hafta sonunda ligin zirvesinde yer almak olduğunu belirten milli oyuncu, “Büyük takımlar zafer sarhoşluğu yaşamaz İyi bir çıkış yakaladık Taraftarımızın desteği ile güzel günler bizi bekliyor Şampiyonlar Ligi’nde de, Porto’yu yenerek Avrupa’daki yürüyüşümüzü sürdüreceğimize inanıyorum” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #9
hayko26

Oğlunun adı Fenerbahçe oldu!

Fenerbahçe Alt Yapı Derneği yöneticisi Ferit Fırat, oğlunun adını ‘Fenerbahçe’ koyacak kadar fanatik Eşinin ilk başta buna karşı çıktığını, yasal olarak da engellerle karşılaştığını belirten Fırat, “Dava 1 yıl sürdü, ama sonuçta kazandık Oğlumun ismi artık tescilli olarak Fenerbahçe” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #10
hayko26

Fenerbahçe ve Ankaraspor 9 kez

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yarın 9 kez karşılaşacak Sarı-lacivertliler, başkent ekibiyle ligde bugüne kadar yaptıkları 8 maçtan 5'ini kazanırken, 1'ini yitirdi, 2'sinde de berabere kaldı
Fenerbahçe'nin toplam 15 golüne, başkent ekibi 10 golle yanıt verdi

İki ekip arasında İstanbul'da yapılan 4 maçın 4'ünü de Fenerbahçe kazandı Fenerbahçe ile Ankaraspor arasında yapılan lig maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Sezon Maç Sonuç
--------- ------------------------------------- -----
2004-2005 FBahçe-BŞehir Belediyesi Ankaraspor 1 - 0
BŞehir Belediyesi Ankaraspor-FBahçe 0 - 1
2005-2006 Fenerbahçe-Ankaraspor 2 - 1
Ankaraspor-Fenerbahçe 2 - 1
2006-2007 Ankaraspor-Fenerbahçe 2 - 2
Fenerbahçe-Ankaraspor 2 - 1
2007-2008 Fenerbahçe-Ankaraspor 4 - 2
Ankaraspor-Fenerbahçe 2 - 2

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #11
hayko26

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Turkcell Süper Lig'in 11 haftasında yarın kendi sahasında lig ikincisi Ankaraspor'u konuk edecek Fenerbahçe, başkent ekibini İstanbul'dan puansız göndermek istiyor Eskişehirspor beraberliğinin ardından 10 haftada ezeli rakibi Galatasaray'ı Kadıköy'de 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek moral bulan sarı-lacivertliler, ligde 8 maçtır yenilmeyen ve son 5 maçını da kazanan sezonun flaş takımı Ankaraspor önünde 3 puanı hedefliyor
Sarı-lacivertlilerde sakatlığı nedeniyle Arsenal ve Galatasaray maçlarında forma giyemeyen kaptan Alex'in yarınki maçta da oynamasının zor olduğu bildirildi
Sakatlığı bulunan Güiza'nın ise Ankaraspor karşısında oynayıp oynamayacağının bu akşam yapılacak antrenmandan sonra belli olacağı öğrenildi
Galatasaray maçında ilk kez ilk 11'de forma giyen ve 90 dakika oynayıp, 1 de gol atan Deivid'in, Ankaraspor karşısında yine ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor
Sarı-lacivertlilerde, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü karşısında kırmızı kart gören ve 2 maç ceza alan Kazım ise Eskişehirspor ve Galatasaray maçlarında forma giymeyerek, cezasını tamamladı
Fenerbahçe'nin, Ankaraspor karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Roberto Carlos, Deivid, Selçuk, Josico, Uğur, Semih, Güiza (Emre)
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 1900'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #12
hayko26

"Camiamızın yüzünü güldürdük"

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, son dönemde aldıkları başarılı sonuçlarla camialarının yüzünü güldürdüklerini ifade etti Sarı-lacivertli takımın kalecisi, kendisine ait internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Sakat futbolcularımızın takıma dönerek katkı yapmaya başlaması ile birlikte art arda gelen iyi sonuçlarla camiamızın yüzünü güldürdük Hafta sonu oynayacağımız Ankaraspor karşılaşması için ciddi bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor'' dedi
Rakipleri Ankaraspor'un aldığı sonuçlara bakarak, ne derece zorlu bir mücadelenin kendilerini beklediğinin takım olarak bilincinde olduklarını kaydeden Volkan Demirel, ''İstediğimiz oyunu sahaya yansıtıp, taraftarlarımızın da desteği ile sahadan galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' açıklamasını yaptı
Ankaraspor'u yeneceklerinden emin olduğunu dile getiren Volkan Demirel, şöyle devam etti:
''Galatasaray galibiyeti ile birlikte yeni bir serinin başladığına inanıyorum Ankaraspor, Porto ve Beşiktaş maçlarını da kazanarak, kötü başladığımız sezonda iyi yerlere gelerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermek istiyoruz''

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #13
hayko26

Güiza Real Madrid'in listesinde!

İspanya'nın Real Madrid kulübü, sakatlığından dolayı sezonu kapatan Ruud Van Nistelrooy'un yerine ocak ayındaki ara transfer için bir forvet ararken, adaylar arasında Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza'nın da adı geçti
İspanyol basını, Real Madrid'in aradığı forvet oyuncular için aday listeler yayınlarken, Güiza da olası transfer edilebilir futbolcular arasında gösterildi AS ve Marca gibi spor gazeteleri, Real Madrid kulübünün spor direktörü Pedja Mijatoviç'in, öncelikli olarak Hernan Crespo (İnter), Diego Milito (Genova), Mauro Zarate (Lazio), Klass Jan Huntelar (Ajax) ve Mario Gomez (Stuttgart) isimleri üzerinde durduğunu iddia ediyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #14
hayko26

Yıldırım'dan Canaydın'a ziyaret

Kulüpler Birliği Başkanlığı'na yeniden seçilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın ve Kulüpler Birliği'nin eski başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti
Aziz Yıldırım ve Özhan Canaydın, ziyaretten sonra Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın daveti üzerine Botanik Park İskender Konağı'na giderek İskender Kebabı yediler Yemeğe, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Bursaspor eski başkanlarından Cavit Çağlar da katıldı Canaydın, özel bir odada insülin iğnesi yaptırdıktan sonra yemeğe katıldı Yıldırım ve Canaydın, görüşmeyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-15-2008   #15
hayko26

Güiza yine Milli Takım'da!

İspanya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vicente Del Bosque, 19 Kasım Çarşamba günü Şili ile oynayacakları dostluk maçının 20 kişilik kadrosunu açıklarken, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza da listede yer aldı
Del Bosque, bugün düzenlediği basın toplantısında, Şili karşısında forma giyebilecek 20 kişilik İspanya Milli Takımı kadrosunu açıkladı İspanyol basınının Şili karşısında dinlendirilecek gözüyle baktığı Güiza, Del Bosque tarafından yine forma şansı buldu Listede Valencia'dan Juan Mata ve Athletic Bilbao'dan Fernando Llorente sürpriz isimler oldu
20 kişilik İspanya Milli Takımı aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor:
Kaleciler: İker Casillas ve Jose Manuel Reina
Defans Oyuncuları: Carlos Marchena, Carlos Puyol, Sergio Ramos, Capdevilla, Juanito, Aibol, Alvaro Arbeloa
Ortasaha oyuncuları: Xavi, Santi Cazorla, Cesc Fabregas, Juan Mata, Albert Riera, Xabi Alonso, Marcos Senna
Forvetler: Daniel Güiza, Ferannado Llorente, Fernando Torres ve David Villa

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com