![]() |
Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanı |
![]() |
![]() |
#1 |
berk2
|
Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanıTEŞEKKÜR İLANI ![]() ![]() ![]() Işık hızıyla tahliyemi sağlayan yargı mensuplarına ![]() ![]() ![]() Beni 3 avukat savunurken, çocuk için avukat tutmayan SHÇEK yetkililerine ![]() ![]() ![]() 'İntihar etmeyi düşünüyorum' diyen çocuk için 'Psikolojisinde bozulma yok' diyen İstanbul Adli Tıp Kurumu'na ve Adalet Bakanı'na ![]() ![]() ![]() Çoluk - çocuk sahibi olduğu halde sessiz kalarak benden yana tavır koyan Sağlık Bakanı'na ![]() ![]() ![]() Kadının saçının teli görünecek diye ortalığı birbirine katarken benim olayda kıllarını kıpırdatmayan din kardeşlerime ![]() ![]() ![]() Türban için İnsan Hakları Mahkemesi'ne giderken bu olayı görmezden gelen First Lady'ye ![]() ![]() ![]() 'Din tüccarı yazar' olduğum için benden desteğini esirgemeyen F - Tipi medya organlarına ![]() ![]() ![]() Toplumsal sorumluluğu 'Ermeni ve Kürt sorunuyla' sınırlı yazar ve aydınlara ![]() ![]() Beni almaya geldiğinde gururlu şekilde sırıtan eşime ![]() ![]() ![]() Teşekkürü borç bilirim ![]() ![]() ![]() imza Hüseyin (D)ÜZMEZ (bu mesaj alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanı |
![]() |
![]() |
#2 |
signum
|
![]() Cevap : Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanıkelime hazinemde bu adam icin hic bir kelime yok bildiklerimin hepsi bu herif icin iltifat olacak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanı |
![]() |
![]() |
#3 |
Kim O
|
![]() Cevap : Hüseyin ÜZMEZ'in Teşekkür İlanıAklı dengesi bozuk biri o zaman niye ruh ve sinir hastenesinde yatmıyor tutuklu olması lazımken bırakılıyor medyayı ve savunan kişileri şiddetle kınıyorum bu gibi kişileri haber yaptıkları için |
![]() |
![]() |
|